Selamlar arkadaşlar,
2001 model Alfa Romeo 156 sahibiyim. Dile kolay araç 20 yaşına geldi. Yedek anahtar da dahil olmak üzere çok yıprandı ve kırıldı maalesef. Sürekli elimde, cebimde ve masada duran bir parçanın bu denli yıpranmış ve kırık oluşu takdir edersiniz ki beni rahatsız ediyor ve değiştirmek istiyorum. Hangi anahtarcıya sorduysam bulamadım, Orijinal servisi son çare olarak kenara koydum. Aşağıda görsellerini paylaşmakta olduğum anahtarı temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz? Elektronik sağlam yani kasasını (kırmızı plastik parçayı) temin etsem yeterli.
Değerli bilgilerinizi bekliyorum :) şimdiden teşekkür ederim.
Bunların yanı sıra bir kaynakta bu açık anahtarı yeni nesil sustalı versiyona entegre etmişler sanırım. Bu konuda da bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim illa üstteki kırmızılar olmak zorunda değil orjinal Alfa Romeo ve temiz şık bir şey olsa yeterli.
Selamlar arkadaşlar,
2001 Model Alfa Romeo 156 kullanmaktayım. Aracımda standart olarak merkezi kilit bulunmakta. Lakin kilit durumu sadece kapılarda camın önünde bulunan ve kitlendiğinde içeri kaçıp, kilit açıldığında dışarı çıkan plastik düğmelerden anlaşılabiliyor. Birde kitlendiğinde kendine has bir ses çıkarıyor. Ama ses araca 1-2 metre mesafede değilseniz duyamayacağınız bir seviyede. Ben de işimi biraz daha kolaylaştırabilmek adına bir "modül" arayışına girdim.
Kapılarımı kilitlediğimde ve kilidi açtığımda dörtlü yakarak görsel olarak beni ikaz edebilecek bir sistem arayışındayım. Aracıma takabileceğim veya taktırabileceğim bir ürün bulunmakta mı? İnternette bulamadım maalesef. Birkaç modifiyeci ve elektrikçiye de danıştım, "Amerikan park modülleri gibi bişeyler olabilir ama bizde yok" gibi cevaplar aldım.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba arkadaşlar, konu hakkında bir başlık bulamadığım için yenisini açma ihtiyacı duydum.
2001 Model mk1 Alfa Romeo 156 araç sahibiyim. Aracımın arılanan tüm ampullerini değiştirebilmekteydim, ta ki bu güne kadar. Aracımın klima/havalandırma kontrol tuşlarının içindeki ampuller arızalandı. Karanlıkta tavandaki aydınlatmayı açmadan nereye hava verdiğimi, ne şiddette verdiğimi hangi ısıya ayarladığımı göremiyorum maalesef. En kısa sürede bunu çözüme kavuşturmak istiyorum. Bunun için sizlere danışmak istedim.
Görsellerde gördüğünüz minnacık ampulün ismi/kodu nedir? Led versiyonu mevcut mudur?
Bu arada ampul Klasik T5 olanlardan değil, altındaki duy kısmıyla birleşik durumda, alt tarafında 21 ve OL yazmakta ama internette bir sonuca varamadım. Bilen birisi beni aydınlatabilirse çok sevinirim
Şimdi eklemekte olduğum görsel ampulünü aramakta olduğum klima paneline ait.
Şimdiden teşekkür ederim
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.909 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası