Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 2001 Uzaktan Kumandalı Anahtar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2001 model Alfa Romeo 156 sahibiyim. Dile kolay araç 20 yaşına geldi. Yedek anahtar da dahil olmak üzere çok yıprandı ve kırıldı maalesef. Sürekli elimde, cebimde ve masada duran bir parçanın bu denli yıpranmış ve kırık oluşu takdir edersiniz ki beni rahatsız ediyor ve değiştirmek istiyorum. Hangi anahtarcıya sorduysam bulamadım, Orijinal servisi son çare olarak kenara koydum. Aşağıda görsellerini paylaşmakta olduğum anahtarı temin edebileceğim bir yer biliyor musunuz? Elektronik sağlam yani kasasını (kırmızı plastik parçayı) temin etsem yeterli.

Değerli bilgilerinizi bekliyorum :) şimdiden teşekkür ederim.

Bunların yanı sıra bir kaynakta bu açık anahtarı yeni nesil sustalı versiyona entegre etmişler sanırım. Bu konuda da bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim illa üstteki kırmızılar olmak zorunda değil orjinal Alfa Romeo ve temiz şık bir şey olsa yeterli.

(20+) Oto Elektronik Anahtarcım - Gönderiler | Facebook

• Merhaba, kendimde 156 kullanıcısıyım!... bizim bu anahtarlardan malesef bulamazsınız. yetkili servis fiyatıda 2019'da 1750+KDV idi. mecburen sustalı anahtara geçiş yapacaksınız. herhangi bi anahtarcıya giderseniz sevdiğiniz bir sustalı model'e aktarırlar. ( bu anahtar'ın yanında hiçbir sustalı anahtar sevilemez gerçi ama yapacak birşey yok )

• ayrıca 2. sorunuza binaen mk1 kasa 156'lar için orjinal anahtar sadece kendi kırmızı anahtarıdır. Sustalı herhangi bir orjinal anahtar olayı yok. sizdekini sevdiğiniz bir sustalıya geçirecekler... logo'da her yerde satılıyor, alıp yapıştırabilirsiniz.

• İnce zımpara ile biraz el işçiliği yaparsan boya ile kurtarırsın.

• Bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim :)

2018 yılında bir arkadaşım Bursada bir adet bulmuştu kırmızı anahtar ve 600TL istiyolardı ozaman bile. Dediğini gibi farklı bir anahtara geçiş yapıcam gibi gözüküyor.

Anahtarımı zımparalamak boyamak maalesef çözüm olmaz, alt tarafında klips kısmı ve kasanın bir kısmı kırık. Ayrıca kilit düğmesinin siyah silikonu paramparça. Toplanacak gibi değil yoksa kendim uğraşmayı çok severim böyle detaylarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.