Eski müşterilerin Fibere Geçişi
Türktelekom firması bulumduğum bölgede yakın zamanda fiber alt yapı çalışması ve 77 mbps kadar hız alabildiğimi öğrendim. Türknetin sitesinde de sorguladığımda aynı hızı gördüm. Fiber geldikten sonra benim santral mesafem 900 den 1200 metreye çıktı ve hızım 32 'den 16 mbps düştü. Bende hız problemi yaşadığımı ve 75 mbps pakete geçmek istediği ilettim. Onlar da bana bulunduğum bölgeye fiber geldiğini yeni müşterilere satışının başladığını eski müşterileri ise taşımaya çalışıyoruz yaklaşık 1,5 2 aya taşınırsınız dedi sizce bu doğru mu yoksa beni YAPA dan VAE yapısına geçirmek istemiyorlar mı ?
Türk Telekom Saha dolaplarını değiştirdi...
Bu ay Türk Telekom Saha dolaplarını değiştirdi. Şuan alt yapım 77 mbps hız destekliyor. Şuan ben Türknetin YAPA hizmetinden faydalanmaktayım. TT nin saha dolabına 134 metre YAPA da santrale ise 950 metre uzaklıktayım. Şuan TT ekipleri portları düzenliyor. Bugün internetim gitti ve 6 saat sonra geldi hızım yarıya düştü. Sizce bu durumda ne yapmalıyım. Başka firmaya mı geçeyim yoksa türknete beni YAPA dan VEA altyapısına geçirmeyi mi istemeliyim yoksa YAPA iyidir uploadın iyi olur mu dersiniz.Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum? Genel hızım 30/6 idi.
Şuanki hızım.
Türknetin şuan sitede 75 mbps üzeri desteklediği gösteriyor.
Turknet YAPA ya geçtim ama ...
Türknete Geçiyorum Endişeliyim....
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 36
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.579 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet