Şimdi Ara

Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar superonline dan türknete geçiyorum. Daha tam geçmedim.Türknetin süperonline ni iptal etmesini bekliyorum.Adsl kullanıyordum. Ama internette altyapım vdsl gözüküyor. O yüzden türknete geçmeye karar verdim. TT ekipleri bana altyapı iyi değil vdsl alma filan dedi. Ama bence yalan atıyolar. Türknet 35 Mbps hızında veririz diyor. Kutuya mesafem 623 metre. Sizce bir sıkıntı çıkar mı ? Birde YAPA var dediler ama şuan internette vae gözüküyor. Acaba türknette yapa var diye yalan mı söylüyor?
    Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

• Hattınız Vae adsl olduğu için vae adsl olarak açılır, ardından vae VDSL port varsa ona geçiş yapılır, uygun devre varsa da Yapa ya geçersiniz. Ben o 623 metre santral e tam güvenmiyorum. Siz eğer TT santral binasını biliyor iseniz Google Maps den evinize yürüme mesafesi ne kadar bakın.

Sistem bana santral mesafesi 9 metre (evet 9) diyor ama gerçekte 2 km den fazla kablo mesafesi var (binada TT nin kabini olduğu için santral ile işim yok 9 metre ama Yapa için 2 km olacak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Map ile ölçtüm santral ile aramızda 3 yol var biri 400 m biri 500m biri 600m masafe uzaklıkta...Ve şuan modemimi de superonlne alıcakmış modem tavsiye edermisiniz...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alipltc

Google Map ile ölçtüm santral ile aramızda 3 yol var biri 400 m biri 500m biri 600m masafe uzaklıkta...Ve şuan modemimi de superonlne alıcakmış modem tavsiye edermisiniz...?
    Benimde santrale mesafe 630metre
    Ama ttkom 408 metre diyor
    50mbps download 28mbps upload hızı alıyorum

Türk Telekom’un Zyxel vmg3312 al 100tl civarına bulursun .
    5ghz 802.11ac istiyorsan vmg3625 veya TP-Link vr400 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Ocak 2020; 16:15:57 >
  • Merhaba bende ölçtüm saha dolabı ile en fazla 250 metre var ama telekom da aldığım snr değeri olsun ulaşılabilir hız olsun türknet te alamıyorum 19 mbit hız alıyorum snr değerim kötüleşti durumu türknet bildirdim ama dönüş yapmıyorlar

• karşınızda muhattap bulamayıp sadece otomatik cevaplarla size destek sağladığını söyleyen, kafalarına göre açtığınız destek kaydını düzelmiş gibi kapatan bir firmayla çalışmak istiyorsanız hemen geçin.
  • Öncelikle hayırlı olsun, sorunsuz bir geçiş ve kullanım yaşamanızı temenni ediyorum.

TürkNet konusunda bazı şeylerin göz ardı edildiğine inanıyorum ve az çok takip ettiğim kadarıyla da sorunların büyük bölümü VAE altyapısı üzerinde çıkıyor.

TT ile yapılan anlaşmalarda şartların yerine getirilmemesi ya da iletilen taleplerin çözülmemesi durumunda herhangi bir yasal sorumluluk oluşmuyorsa, bir gecede 24 kat artan fiber altyapıya sahip firmanın alternatiflerinin işini birazcık yavaşlatmasında ben pek de sorun görmüyorum(!)

TürkNet tarafında ise kendi müşterilerine verdiği hizmet kalitesini düşürmek ya da sorunlarını çözmeyip kârını düşürmek isteyeceğini düşünen varsa beri gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknete abone olmalı mıyım?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Hocam yapılan hesap yine kabataslak olacaktır, kabloların hangi güzergahı takip ettiğini bilmiyoruz sonuçta değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    tahmini sonuçta, o kablolar dolaplara uğrayarak da gidiyor olabilir direk gidiyor da olabilir binanın altından üstünden geçiyor da olabilir tahmini veri.

bu kabloların ana amacı telefon sinyali ulaştırmak için çekilmişti zamanında. 30 yıl önce bireysel de internet denen bir şey yoktu sonuçta
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi haklısınız. Bazı lokasyonlarda kablolar gereğinden fazla dolaşıyor örneğin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, aramıza hoş geldiniz Endişelenmeye hiç gerek yok. Tüm kullanıcılarımıza en iyi hizmeti en uygun fiyata vermeye çalışıyoruz. Rica etsem bana müşteri numaranızı PM üzerinden iletir misiniz? Ben gerekli kontrollerimi yapıp size tüm süreçlerde yardımcı olmaya çalışayım.
  • tt ekipleri bana da aynı şeyi söylemişti. Bunu caydırmak için yapıyorlar. İptal edin diye telefonumdan bile aradılar.

Hattım VDSL olarak açıldı, 2 ay sonra YAPA'ya geçtim. Akşamları hariç sorunsuz kullanıyorum.
    Akşamları ping ve hız düşme olayını çözemediler/çözmediler. Kendi santrallerindeyim bir de.
  • Şuan hesabım adsl olarak açıldı 12 Mbps hız alıyorum. Vdsl ve Yapa için nasıl müşteri hizmetlerine ulaşıcam.Şuan online işlemlerde kayıt filanda açamıyorum öyle bir kısım gözükmüyor.
  • alipltc kullanıcısına yanıt
    modem arayüzündeki hat değerlerinin resmini atma ihtimalin varmı hat ne durumda görelim
  • Türknete Geçiyorum Endişeliyim....Türknete Geçiyorum Endişeliyim....Türknete Geçiyorum Endişeliyim....
    Detaylı olarak buraya attım....

• Şuan güncel bilgiler şöyle Türknete Geçiyorum Endişeliyim....Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

Merhaba süper online da iken nekadar hız alıyordunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süperonline da ADSL hizmeti alıyordum 11 12 Mbps hız alıyordum. Bide Neden suan DURUM: OFFLINE yazıyor ve ıp adresi yok hala düzeltmemi yapıyorlar acaba!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alipltc -- 16 Ocak 2020; 13:34:51 >
    Aynen aktif olmamış daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktif olana kadar 35 e yakın hızlar alabilirmiyim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.