Şimdi Ara

Türknete Geçiyorum Endişeliyim.... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hattinizda sıkıntı var şuan kopma filan var mi alabileceğiniz en son hızı vermişler ankastreden yine bir ölçün derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

Suçu resmen bana atmışlar telefonda başka burda başka D:
  • alipltc kullanıcısına yanıt
    Aynen ama hat değerleriniz kötü maalesef ankastre kutusundan bir test edin orda faklı çıkarsa bina içinde sıkıntı vardır

Buda benim değerlerim
    Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 20 Ocak 2020; 12:43:45 >
  • Hocam biraz zor olmaz mı 3. kattayım...
    Ne yönden hocam ankastrede kendi dairenize giden kabloyu biliyorsanız elektrik prizzide varsa modemi takip denemek

• Demek istediğim buydu benim zaten. Benim dediğimi arayıp söylemişler.
    Arıza müşteriden kaynaklıdır deme sebebi: ankastre kutusundan daireye giden kablonun durumunu bilmedikleri için sistemden otomatik kapatmışlar.
    Sizin ankastreden dairenize giden kabloyu görebilir miyiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba, arızanızı teknik ekiplerimizinde kontrol edebilmesi için açık destek kaydı içerisine yerleşik operatörden size verilen bilgiyi detay olarak iletebilir misiniz?
  • Türknete Geçiyorum Endişeliyim....Türknete Geçiyorum Endişeliyim....

Bunlar ne yapmaya çalışıyor anlamadım daha da bozmaya çaılıyolar galiba 25 sabitledim dedi bumu 25 şimdi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alipltc -- 21 Ocak 2020; 1:38:38 >

SNR değeriniz sınırda. Dalgalanma var ise bu şekilde bir sonuç normal. Bu arada testi modem yanında da yapabilir misiniz?
  • Hocam testi modem yanında yapıyorum zaten ama hat o kdar oynakki şuan başta 24 leri görüyordum bugün türk telekom geldi burda 35 veremeyiz 25 sabitliyorum haberiniz olsun diyo sonra gidip türknete kullanıcıdan kaynaklanan hata diyor. Tüm firmalar bölgede 35 mbps lik paket tanımlıyor . Anlamadım ben şuan ortada bişiler dönüyor. Geçenki ile şuanki hat değerlerini atıyorum size ...Türknete Geçiyorum Endişeliyim.... Önce (24 aldığım zaman)

Türknete Geçiyorum Endişeliyim.... Sonra (17 aldığım zaman)

Merhaba, arızanızı tekrar kontrol ederek bilgi vereceğiz. Açık destek kaydına ekiplerden verilen bilgiyi detay olarak ekleyebilir misiniz?
    Türknet e yazın hızınızı 15e sabitlesin hattın dalgalanması durur, kopma vs de olmaz. Snr değeriniz sıkıntılı maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.