PC UPGRADE
Elimde Eski Bir Sistem var onu en az masrafla canlandırmak istiyorum Bütçe maks 1000 tl yurt dışı alışverişe açık. değişsen eski parçayı tahmini bir para yapıp üzerine ekleyebilirsiniz. Monitör 720p destekliyor. CS GO Ve PUBG Mobile için yükseltmek istiyorum.
Sistem Özellikleri;
ECS H110M4-C2H
İntel Pentium G4400
Crucial 4GB 2400 Mhz RAM
R7 240 Ekran Kartı
WD 500 GB Harddisk
YÜKSELTME YAPACAĞIM YARDIM EDEBİLECEK?
Elimde Eski Bir Sistem var onu en az masrafla canlandırmak istiyorum Bütçe maks 1000 tl yurt dışı alışverişe açık. değişsen eski parçayı tahmini bir para yapıp üzerine ekleyebilirsiniz. Monitör 720p destekliyor. CS GO Ve PUBG Mobile için yükseltmek istiyorum.
Sistem Özellikleri;
ECS H110M4-C2H
İntel Pentium G4400
Crucial 4GB 2400 Mhz RAM
R7 240 Ekran Kartı
WD 500 GB Harddisk
Anlayanlar Varsa Yardımcı Olabilirler Mi?
Arkadaşlar evimde fazladan bi masaüstü pc vardı. İçinde windows 8.1 yüklüydü. Komşumuza ödünç verecektim. Ama windows 10 yüklemek istiyordu ben yüklerim demiştim. BIOS Legacy (eski) yaziyordu sistem bilgisinde ama halbuki anakart destekliyordu Uefiyi neyse BIOS tan açtım uefiyi isoyuda düzgün bir şekilde kurdum pc de tek harddisk vardı. Hepsini biçimlendirdim. Ve görüntü gitti. Onboard girisine taktım kabloyu gorüntü tekrardan gelmedi açtım kasayı ekran kartı hala çalışıyor. Kapattım pc yi ekran kartı çıkarıp denedim onboard olarak görüntüyü verdi. Kurulumu felan hallettim. Ekran kartını kurulumdan sonra tekrardan taktım ama hiçbir sekilde görüntü alamadım. Iki giriştende de. Ardından aklıma windowsun otomatik sürücü yükleme mantığı geldi taktım ve bekledim yaklaşık 10 dakika sonra görüntü geldi driverları felan kurdum. Bi kaç defa yeniden başlattım. Sorun çozüldu pc calisiyor ama pc yi acmak istedigimde monitore goruntu gelmiyor kilit ekranina gelene kadar o yüzden biosa felan hiç giremiyorum ne yapmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Your Freedom Sunucu Nasıl Açılır?
|
Çok acil yardım edermisiniz...
|
Çok Acil Yardım Edermisiniz...
|
ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!
|
ÇOK ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!!
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 60
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.786 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware