Şimdi Ara

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Elimde Ders ve Webde gezinmek için kullandığım bir pc var. İlk aldığım zamanlar bilgisayar çok performanslıydı ama Windows 10'un güncellemelerini yaptıktan sonra performansın düştüğünü fark ettim, ve taki 2004 sürümü yayınlana kadar şuanda px çok yavaşladı chromede bile takılırken çok yavaş, geçen hafta Windows 7'i kurdum çok performanslıydı. Ama orjinal ISO dosyalarını bulamdığım için onu da değiştirmek zorunda kaldım; ve zaten Microsoft desteği kesmiş. Ve tekrardan Windows 10 kurdum ama değişen hiçbirşey yok videolar izledim belki bir sorundur diye ama bi çözüm bulamadım. Sizce ne yapmayalım?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMYARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Bunları dene

webtekno
    Windows 10 ‘Disk Kullanımı %100’ Sorunu Nasıl Çözülür?
    https://www.webtekno.com/disk-kullanimi-100-cozumu-windows-10-h93827.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Ekim 2020; 21:46:3 >

• Win10 1909 kur ve opera yukleiso da bulamuyom dersen bosver
  • 1909 kurdum ama pek bi fark olmadı galiba en stabil olanı windows 8.1 :(

• Dostum cok pardon ya cok özür konuya tam bakmadim.ssd alman lazim aynisi bana da oldu.he bi de yukseltme şansin varsa işlemciyi yukseltpentium deilde extirime veya core 2 quad vs. olursa cok iyi olur
  • Gorev yoneticinde kirmizi bi alan var.işte o alan ssd almadan asla duzelmez ben ne yaptiysam olmadi :( islemci yukseltme olayi tamamen sana kalmis.win10 single language veya lite surum de kullanabilirsin.mevcut islemciylen yoluna devam edeceksen
  • Oyun oynamıyorsanız bir Linux dağıtımı kurun,Windows 10 SSD olmadan kullanılmaz.

• benim pc 2 dakikada anca açılıp kapanıyordu ve çok yavaştı harddisk ve pc 10 yıllık youtube'da harddisk ara yüzlerini silgi ile silme diye bi video gördüm aynısını uyguladım gerçektende işe yarıyor artık 20 sn'de açlıyor ve çok hızlı çalışıyor mutlaka dene

https://streamable.com/41r44j

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.