Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum ancak kasayı değiştirmem gerekir mi gerekmez mi bir türlü karar veremedim. Kasanın hava akışından görüntüsünden vb memnunum ancak yeni alacağım parçalar sığar mı emin olamıyorum.
Palit Gamerock Rtx 3090
Ryzen 9 5900x
Anakart (asus tuf x570 pro veya msi mag b550 tomahawk) Kararsız kaldım bu konuda da önerinizi alabilirim.
Ram (elimde 2 adet 8 gb lik 3200 mhz cl16 ram var zaten, bu yüzden 2x16 almak yerine iki adet daha 8gb ram alıp 4x8 yapacağım)
Soğutucu arctic freezer 240 düşünüyorum.
Psu xigmatek 1200w platinum
Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.
Kasam bu kasa:
RTX 3090 SİSTEM YARDIM
Merhabalar arkadaşlar, şu şekilde bir sistem dizmeyi düşünüyorum ancak hala bazı sorularım var aklımda. Öncelikle sistemi yazayım:
Palit Gamerock Rtx 3090 24 GB
Ryzen 9 7900x İşlemci
Kingston Fury CL32 6000MHZ 2x16 Ram
Asus Prime X670-P AM5 ANAKART (MSI PRO B650M-A WIFI MODELİNE DE YÖNELEBİLİRİM)
Psuya henüz karar vermedim ancak en az 900 watt bir psu istiyorum.
Biliyorum bu sistemi dizip de ucuza kaçmayı istemek biraz absürt ancak bütçem neredeyse hiç kalmadı. Sizden uygun fiyatlı PSU ve Sıvı soğutma önerisi istiyorum. Yeni AM5 işlemciler için uyumlu olup olmaması biraz gözümü korkuttu baktığım soğutucuların.
Ve son olarak kasa. Elimde resimde görmüş olduğunuz dark guardian pro model kasa var. Kasanın ferahlığından her şeyinden memnunum ancak bu sistem için küçük vb gelir mi acaba?
Sistemde yanlış gördüğünüz bir şey veyahut verebileceğiniz öneriler var mı? (EKRAN KARTI DIŞINDA HİÇBİR PARÇAYI HENÜZ ALMADIM)
5700 XT FİYATI
Merhaba arkadaşlar, elimde 2 yıl önce incehesap'tan almış olduğum AMD RADEON 5700 XT XFX THICC III ekran kartı bulunuyor. Kart tertemiz, miningde hiç kullanılmadı ancak nvidia'ya geçiş yapmak istediğim için değiştirmeyi düşünüyorum. Piyasadan uzun bir süre uzak kaldım fiyatlar çok değişkenlik göstermiş. İkinci el olarak bu kartı hangi fiyatlara satmam uygun olur? Ucuza satmak veya pahalıya koyarak insanların sinirini bozmak istemiyorum şimdiden çok teşekkürler
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 3.166 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El