Merhabalar arkadaşlar, şu şekilde bir sistem dizmeyi düşünüyorum ancak hala bazı sorularım var aklımda. Öncelikle sistemi yazayım: Palit Gamerock Rtx 3090 24 GB Ryzen 9 7900x İşlemci Kingston Fury CL32 6000MHZ 2x16 Ram Asus Prime X670-P AM5 ANAKART (MSI PRO B650M-A WIFI MODELİNE DE YÖNELEBİLİRİM) Psuya henüz karar vermedim ancak en az 900 watt bir psu istiyorum. Biliyorum bu sistemi dizip de ucuza kaçmayı istemek biraz absürt ancak bütçem neredeyse hiç kalmadı. Sizden uygun fiyatlı PSU ve Sıvı soğutma önerisi istiyorum. Yeni AM5 işlemciler için uyumlu olup olmaması biraz gözümü korkuttu baktığım soğutucuların. Ve son olarak kasa. Elimde resimde görmüş olduğunuz dark guardian pro model kasa var. Kasanın ferahlığından her şeyinden memnunum ancak bu sistem için küçük vb gelir mi acaba? Sistemde yanlış gördüğünüz bir şey veyahut verebileceğiniz öneriler var mı? (EKRAN KARTI DIŞINDA HİÇBİR PARÇAYI HENÜZ ALMADIM) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zivagus -- 24 Ekim 2022; 13:16:8 > |
Bildirim