Şimdi Ara

RTX 3090 SİSTEM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, şu şekilde bir sistem dizmeyi düşünüyorum ancak hala bazı sorularım var aklımda. Öncelikle sistemi yazayım:

Palit Gamerock Rtx 3090 24 GB

Ryzen 9 7900x İşlemci

Kingston Fury CL32 6000MHZ 2x16 Ram

Asus Prime X670-P AM5 ANAKART (MSI PRO B650M-A WIFI MODELİNE DE YÖNELEBİLİRİM)

Psuya henüz karar vermedim ancak en az 900 watt bir psu istiyorum.

Biliyorum bu sistemi dizip de ucuza kaçmayı istemek biraz absürt ancak bütçem neredeyse hiç kalmadı. Sizden uygun fiyatlı PSU ve Sıvı soğutma önerisi istiyorum. Yeni AM5 işlemciler için uyumlu olup olmaması biraz gözümü korkuttu baktığım soğutucuların.

Ve son olarak kasa. Elimde resimde görmüş olduğunuz dark guardian pro model kasa var. Kasanın ferahlığından her şeyinden memnunum ancak bu sistem için küçük vb gelir mi acaba?

Sistemde yanlış gördüğünüz bir şey veyahut verebileceğiniz öneriler var mı? (EKRAN KARTI DIŞINDA HİÇBİR PARÇAYI HENÜZ ALMADIM)

RTX 3090 SİSTEM YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zivagus -- 24 Ekim 2022; 13:16:8 >

• O Fury ramlerin RGB olanının sonuncusunu ben kaptım sanırım, ama RGB olmayan Amazon Germany satiyor 2300 civarı, kesin AMD alacaksanız hemen kapın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkaloff -- 24 Ekim 2022; 14:59:38 >
  • DDR5 Geçmeye emin olursam alacağım, ama halen değer mi değmez mi kestiremiyorum.

• 12000 tl verip 7900x alacağınıza ,8500 tl ye 7700x alın Zaten bi de 2K da oynuyacakmışsınız.

Fps lerde, zerre oynamaz.3090 için fazla bile bu işlemciler.Ben olsam 7600x alırdım.

7700x,7900x e göre de en az 50 watt daha az elekrik harcar. Haliyle daha da az ısınacaktır.Powerdende avantajınız olur.

O kasanın sıvı soğutma desteği varmı. Baktınız mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 24 Ekim 2022; 15:30:47 >
  • Ryzen 5 7600X, Ryzen 9 7950X ile aynı oyun performansını sunar
  • Öncelikle slm,almışken yeni sisteme girmen daha doğru olabilir, 11.11 indirimlerinin daha düşük fiyat bulunabilir,sivi soğutucu kisminda am4 ve am5 soket fan yuvaları aynı sıvı soğutucu am4 desteklemesi yeterlibutcen varsa dijital ekranlı olanlar görsellik de katıyor, ddr5 geçmen konusunda intel bir tık daha önde sayılır 670 770 690 790 kartlar 12 ve 13 nesilde hem ddr4 hem ddr5 destek li olanları var ,senin sistem kullanım amacına göre ve zevkine göre göreceli bir kavram,850w gold işini gorecektir sistemde, 7900x de anakart olarak x670 serisinde faz sayısı yüksek olanları ve daha güçlü vrm olanlardan seçmen mantıklı olur,yazdığın kartları incelemedim ama msi x670e karbon wifi toplamda 21 faz, aorus master x670e 20 fazli,senin yazdıklarında muadil aynı sınıfta olabilirler x670 serisinde biraz daha donanımlı, gpu ramler gayet iyi
    Sıvı soğutma önerisi
    Aorus wateerforce 360X,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.