Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum ancak kasayı değiştirmem gerekir mi gerekmez mi bir türlü karar veremedim. Kasanın hava akışından görüntüsünden vb memnunum ancak yeni alacağım parçalar sığar mı emin olamıyorum. Palit Gamerock Rtx 3090 Ryzen 9 5900x Anakart (asus tuf x570 pro veya msi mag b550 tomahawk) Kararsız kaldım bu konuda da önerinizi alabilirim. Ram (elimde 2 adet 8 gb lik 3200 mhz cl16 ram var zaten, bu yüzden 2x16 almak yerine iki adet daha 8gb ram alıp 4x8 yapacağım) Soğutucu arctic freezer 240 düşünüyorum. Psu xigmatek 1200w platinum Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim. Kasam bu kasa: Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı... Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zivagus -- 25 Ekim 2022; 13:53:44 > |
Bildirim