Şimdi Ara

KASA DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Mİ? KASAYA PARÇALAR SIĞAR MI? LÜTFEN YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar kendime yeni bir sistem topluyorum ancak kasayı değiştirmem gerekir mi gerekmez mi bir türlü karar veremedim. Kasanın hava akışından görüntüsünden vb memnunum ancak yeni alacağım parçalar sığar mı emin olamıyorum.

Palit Gamerock Rtx 3090

Ryzen 9 5900x

Anakart (asus tuf x570 pro veya msi mag b550 tomahawk) Kararsız kaldım bu konuda da önerinizi alabilirim.

Ram (elimde 2 adet 8 gb lik 3200 mhz cl16 ram var zaten, bu yüzden 2x16 almak yerine iki adet daha 8gb ram alıp 4x8 yapacağım)

Soğutucu arctic freezer 240 düşünüyorum.

Psu xigmatek 1200w platinum

Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim.

Kasam bu kasa:

KASA DEĞİŞTİRMEM GEREKİR Mİ? KASAYA PARÇALAR SIĞAR MI? LÜTFEN YARDIM.Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html

https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-pro-4x12cm-fixed-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchgrpro.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zivagus -- 25 Ekim 2022; 13:53:44 >

• Dark'ın battal boy kasalarından sığmazsa ayıp olur. Palit gamerock 30 cm uzunluğunda, Dark Guardian ise 38 cm ekran kartı desteği var. Gerçi o 38 cm ön tarafa sıvı soğutma takılmamış olarak hesaplanmış olabilir. Öyle olsa bile 30 cm kart sıkıntı olmaz.

Her 4lü düzende, ramler etiket hızında çalışamayabilir. Ona dikkat ediniz. 4lü düzen kullanacaksanız ram destek kısmına bakınız.

TUF X570 Full pcie 4.0, WiFi ve Bluetooth desteği ile tercih sebebi olacaktır

Oyun odaklı sistem ise i5 12600K / 13600K + Z690 veya i7 12700 + MSI B660-A D4 biraz daha ucuza gelebilir. Kasımda çıkacak 4080e bakabilirsiniz.
  • Çok teşekkür ederim ancak işlemci ve ekran kartını aldım bile. Rami de 2x16 yapmaya karar verdim dediğiniz gibi. Bir de 1200 psu sığar mı diye tereddüt ediyordum, ssd ve hdd takılan bir yer var orayı sökmem gerekir mi acaba diye düşündüm. Psu xigmatek platinum.

• Kasanın oradaki psu açıklığını metre/cetvelle ölçersiniz. Xigmatek platinum 1200w için 14 cm fan olduğu birkaç sitede gördüm. 18 cm uzunluğu olabilir, standart psulardan biraz uzun görünüyor.
    Harddisk kafesi, sağa sola kaydırılabiliyor veya çıkarılabiliyorsa iyi yoksa kabloların orada yer kıtlığı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.