< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teifou -- 4 Şubat 2021; 12:0:48 > |
(ÇÖZÜLDÜ!)Eski laptopa SSD takmak mantıklı mı? Cihaz ileride masraf açar mı?
-
-
Eski bilgisayara SSD almak mantıklıdır. Eskiye göre daha hızlı çalışacaktır. Bilgisayar SATA2 destekliyor diye SATA2 almak zorunda değilsiniz. Bilgisayar SATA2 desteklese bile SATA3 SSD takabilirsiniz ama SATA3 hızında çalışmaz SATA2 hızında çalışır.
Bilgisayarın ne zaman bozulacağı belli olmaz. Eski bilgisayar yıllarca çalışırken yeni bilgisayar daha çabuk bozulabilir. Bilgisayar bozulur kullanılmaz hale gelirse aldığınız SSD boşa gitmez. SSD'yi çıkartır başka bilgisayarda kullanırsınız.
-
Ben eski bilgisayarıma SSD taktım bilgisayar uçtu, tavsiye ederim. -
ben sata 2 laptopa sata3 ssd taktım. bariz bir performans artışı oldu.
-
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Düşüncemi geliştirmek için çok faydalı oldular. -
9 yılını doldurmak üzere masaüstü bilgisayarıma geçen yıl ssd aldım ve gerçekten dünya varmış dedim. Aynı şekilde benim bilgisayarım da sata 2 destekliyor maalesef zamanında hazır kasa pc aldığım için anakart leş gibi kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba dostlar. Geçen gün Amazondan Samsung 870 EVO'nun 500 GB modelini indirime girince 497 liraya aldım ve ertesi gün teslim edildi. Gerçekten dünya varmış. Bilgisayarım bana yetişemezken ben ona yetişemez oldum. Cevaplayanlara ve yardımcı olanlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X