Abone no 2536045 kısıtlamamı kaldırırmısınız faturamı ödedim
Uygulamanızda destek kaydı acamıyorum...
Uygulamada ARIZA bildirimi yapamıyorum ve iptal ettireceğim kime ulaşacağı şaşırdım bune şimdi
ŞUAN ALDIM HIZ 17 ama 100 LÜK PAKET KULANIYORUM SÖZDE
Abone numaram: 2536045 Nediyeceğimi bilmiyorum artık türknet kendi aboneliğimi iptal etirmiştim kardeşim adına abonelik açtırdık aldınız paket 100 kullandınız hızbu
Aruza kaydımız var ama arıza kaydına bakanlara hakaret etmek istemiyorum ama belki 100 tane hız testi yolladım modem hızınız ulaşıyor diyor madem ulaşıyor bu hız ne sabit değil değişken bu 2 gündür böyle arıza olmadan önce aldım hızda burada buna çözüm yoksa iptal işlemlerini başşlatacagım
Buda arıza olmadan önce aldım hız arada dağlar kadar fark var sorun çözecek biri arıyorum bana uygulama destek ekıbındeki sahıslar gibi cumle kuracaklatsa iptal ettirmek 1 saat bana çözüm üretecek biri lazım 3 gündür derdimi anlayan yok
Faturayı ödedik ama kısıtlama devam ediyor
Para ödenmediğinde hemen kısıtlanıyor parayı yatırdımızda neden hemen kısıtlama kalkmıyor abone numara bu 2536045
BİR PORT DEĞİŞTİREMEYEN TÜRNET TÜRNET PİŞMANLIK İPTAL EDİN
İPTAL DİLEKCELERİMİ YOLLADIM O YÜZDEN ONAY VERİN BAŞKA ISS GECECEEM PORT ARIZA VARDIR DEDİ YERİNDE DESTEK EDKİBİNİZ AMA İLGİLENMEYEN MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİZ VAR
MODEM SNR MARGİN DEGERLERİM PORT ARIZASI
EVİME GELEN TÜRKNET YERİNDE DESTEK EKİP TAKIP EDİP PORT ARIZASININ ONAY VERMESI LAKİN MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ KOPMA 5 SAATIR YOK TEKRAR KOPARSA TALEP EDELİM DEMESİ BARDAGI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU YERINDE DESTEK EKİP ARIZA VAR DİYOR MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ BEKLİYELİM DİYOR 10 GÜN İNTERNET KULANAMADIK YAGMURLU HAVADA INTERNET GİRMEK MUMKUN DEĞİL BUDA HAT DEGERLERİM YERINDE DESTEK EKİP PORT ARIZASI VAR ABI DEDİ DEĞİŞİKLİK TALEP EDILECEK DEDI AMA MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ BEKLİYECEZ DİYOR BENIM BEKELEMEYE SABRIM KALMADI 12 GUNDUR KOPAN BIR INTERNET UNIVERSITEYE HAZIRLANAN BIR KIZ KARDEsIM VAR BUDA HAT DEGERLERİ MUSTERI TEMSILCISI BEKLESIN BENN BEKLEYEMEM PORT DESIKLIGI OLMIYACAKSA IPTAL EDIP KABLO NET GECIS ISLEMLERIMI BAŞLATACAGIM BUDA MODEM DEGERLERIM VE PORT ARIZASI ACIKCA BELLİ GELEN EKIP MÜŞTERI KAYNAKLI DEGIL TURKTELEKOM KAYNAKLI PORT ARIZASI DEDI AMA MÜŞTERİ TEMSILCINIZ BEKLİYECEZ KOPMASINI DIYOR BEN KULANMADIM INTERNETIN FATURASI BIR ON GUN DAHA BEKLEYIP KOPSUN TUR TELEKOM EKIP GELSIN DIYE BEKLEMEYEMEM ZATEN TURKNET YERINDE DESTEK EKİP PORT ARIZASI VAR DEDI NEYINI BEKLIYELİM PORT DEĞİŞİKLİĞİ OLMIYACAKSA İPTAL DİLEKCEMİ YOLLADIM İŞLEME KONULSUN KABLO NET GECİŞ YAPACAGIM
ABONE NUMARAM :1671158
Bu ping ne Allah aşkına
sizde de İnternet te dalgalanma varmı arkadaşlar
|
TÜRKNET İPTAL EDİN ARTIK
İPTAL BAŞVURUSU ONAY VERİYOZ İPTAL EDİN KARDEŞİM
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.954 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet