Sokak Kedilerini ve Kuşları Nasıl Besleyebilirim?
Malumunuz kış aylarındayız ve bu zamanlarda sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyorlar. Sokaktaki kediler ne yer ne içer -mesela ev yemekleri yerler mi?- ya da ne yemezler yardımcı olabilir mi malumatı olan arkadaşlar. Ayrıca sokaktaki kuşları da nasıl besleyebileceğim hakkında bilgi talep ediyorum. Teşekkürler.
Arabamın içine sıçan güvercin ?!
|
Nasıl covid negatifim ??
|
Makine Resim Konstrüksiyon bölümünden mezun biri ya da bu bölümden mezun birini çalıştıran veya birlikte çalışan varmı aramızda?
DGS YE GİRMELİ MİYİM?
2 Yıllık makine resim konstrüksiyon bölümü okuyorum. dgs ye çalışıp mühendislik okusam mı yoksa ingilizce ve program vs. öğrenip kendi alanımda mı ilerlesem? Çok kararsızım tavsiye verin..
Görsel İletişim Tasarımı
|
Dgs ye girmelimiyim?
|
silinsin
|
Merhaba. Youtube kanalı açtım. Aklımda güzel fikirler var. Yapılmamış bir konsept ve içerikleri barındıran bir kanal olacak. Ancak anlatacağım şeyler hakkında görseller ve videolar bulmam gerekiyor. Bildiğiniz üzere youtube telif diye bir şey var. Telif haklarını ihlal etmeden görselleri ve videoları nasıl bulur ve kullanırım. Bazı kanallar dizilerin, filmlerin birkaç saniyelerini koyarak üstünde konuşarak video yapıyorlar ve çoğunun da abonesi 500.000 den fazla. Bunlar nasıl telif yemiyor? Bir yöntemi mi var. Konu hakkında net olarak bilgisi olanlar cevaplarsa çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
Meslek: Öğrenci (Makine Resim Konstrüksiyon Bölümü)
İlgi Alanları: Futbol
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 83
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.901 (Bu ay: 813)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic