Burada, twitterda, her yerde bi algı var. Normalde %51 ile bitirebilecekken neden Sinan Oğan yada Muharrem İnceye gibi 3. taraflara veriyorsunuz, oy bölüyorsunuz diyen gerçeklerden kopuk bir kitle var.
Kemal bey iyi biri ondan şüphem yok. Ama bu ülke twitterdan forumlardan kısaca internet aleminden ibaret değil.
İç anadoluda, karadenizde (Artvin hariç.) pek karşılığı yok bu adamın. Kendi tabanında bile adaylığına sıcak bakmayıp rahatsızlık duyan birçok chpli var çevremde. Haliyle %51 ilk turda mümkün değil. Merak eden bi anadolu turu yapabilir.
Kk karşıtlarını sürekli akpli olmakla suçlayan yada "ilk turda bitirmek varken" argümanını her yerde dayatan kitle saçmalıyor. Aday arttıkça sandığa gitmem diyen bisürü seçmen oy kullanmaya karar veriyor. Sandığa giden seçmen oranı arttıkça akpnin kemik kitlesinin etki oranı düşüyor. Yani artan aday sayısı en çok akpye zarar veriyor. Basit matematik.
Şimdi bu arkadaşlara bi çağrım var. Birazcık mantıklı olun, sağa sola saldırmayı bırakın. Demokrasi nedir öğrenin çünkü bilmiyorsunuz. Akp halen bu kadar güçlüyse ve 21 yıl kan kustuysak bu etkisiz-yetersiz muhalefeti hiç eleştirmeyip, sorgulamayıp fanatiklik yapmanızdandır. Şuan ki tavrınız 3. seçeneklere daha istekli bir geçiş sağlıyor, savunduğunuz adaya daha büyük zarar veriyorsunuz. Bu ülkede tek vatansever siz değilsiniz. Sırf sizin yüzünüzden kk düşmanı bi kitle oluştu ve giderek büyüyor.
Şimdi lütfen bırakın isteyen istediğini savunsun. Değişim isteyen 2. turda gereğini yapacaktır benim şüphem yok.
Bağlı olduğum saha dolabı T7 ile değiştirilmişti ve nihayet 2. ayın sonunda aktif oldu. Hemen online işlem merkezinden kontrol ettiğim paket yükseltmesi için buton aktif olmuş. 100Mbps e kadar özgür iletişim ekstra tarifesine geçiş talebi oluşturdum. Fakat o andan itibaren internetim gitti. Modemi tekrar kurdum, resetleyip kurdum, başka bir modemim vardı onu kurdum sonuç aynı. Adsl sinyal geliyor Snr ve max hız değerim inanılmaz düzelmiş dolabın aktifleştiği kesin. Fakat modemler bir türlü ip almıyor. OİM Teknik bilgiler kısmında da VAE açık modem buluşuyor ama ip almıyor. Sinyal gelmesinden yana sorun yok yani. Bunu yaşayan oldu mu ? Çok garip işyerimde superonline adsl kullanıyorum 1 hafta önce T7 aktif oldu ve talep ettiğim anda vdsl sinyal geldi. Yine vae altyapı. Türknette neden kesinti oldu ?
İlgili ekran resimlerinide buraya bırakıyorum. Destek kaydı açtım.
Destek Numarası
39001107
Reglet hakkında
Merhaba arkadaşlar. Bağlı olduğum saha dolabı uzun uğraşlarım sonucunda nihayet değiştirildi. Fiberide çekildi fakat sayaç yeni takıldı elektrik bağlantısı yok direğe bağlanmayı bekler vaziyette açıkta elektrik kabloları.
Evimiz müstakil sadece bizim hizmet aldığımız bir ankastre ve 10 pair yer altı kablosu var dairemizin içinde. Önümüzdeki hafta içi aktarmaları yapacaklarmış. Sizce reglete 2 yerine 4lü bağlantı yaptırsam hat değerlerine olumlu etkisi olur mu ? Yani bir abone için aynı yuvaya bir çift yerine iki çift kablo çakılsa fayda yada zarar getirir mi ? Olursa erişim planlamaya rica edicem kıracaklarını sanmıyorum. Umarım anlatabilmişimdir.
Dirençten ohm'dan pek anlamam bilgisi olan var mı :)
FTTH Hakkında
|
Hattım VDSL den ADSL e düştü !
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 217
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.058 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic