Servis Garanti Belgesinin Sahte Olduğunu Anlayabilir Mi?
Merhabala arkadaşlar, kafama bir soru takıldı. Bazı ürünleri küçük ev aletleri, telefonlar vs. her yerde satılıyor. Mesela garantisi bitmiş, kaybolmuş vs. bir ürüne sahte fatura fiş düzenlenerek servise gönderilse servis bu faturanın sahte olduğunu anlayabilir mi? Veya servis bu faturanın gerçek olup olmadığını sorgular mı? (Beyaz eşyaların firmalar tarafındam sisteme işlendiğini biliyorum) Kafamda deli sorular.
Tasarruf Başlığı
Forumda tasarruf başlığı açabilirsiniz. Herkes orada su, doğalgaz ve elektrikten nasıl tasaruuf yaptığını anlatabilir.
Mesela ben radikal olmayan adımlarla evimde %40a yakın bir au tasarrufu elde ettim ve nasıl yaptığımı paylaşmak için başlık aradım ama bulamadım.
Teşekkürler ve iyi forumlarr.
Yardım!! Airfel Kombi Su Akıtıyor
Arkadaşlar Merhaba
Airfell kombi kullanıyorum, oda termostadı montaji yaptım yaptıktan sonra bir kaç hatayla karşılaştım;
1 Oda termostadı ısınma suyu ile beraber kullanım (musluk) suyunuda kesiyor.
2 Kombinin kırmızıyla daire içine aldığım kısmından su damlatıyor. Genellikle uzun süre çalışmadığında oluyor meydana geliyor bu sorun, sonunda kombinin barı 0.4 olunca ekrandan görüp müdahale ediyoruz.
Nasıl çozebiliriz?
Oda termostatı musluk suyunu kapatıyor?
Arkadaşlar Merhaba.
Yakın zamanda Airfel İntegrity Kombime, ECA oda termostatı bağladım. Cihaz oda istenilen dereceye gelince peteklerdeki suyu kapatırken aynı zamanda musluk suyunuda kapatıyor. Sorun nedir? Nasıl çözebilirim?
Ramdeki statik elektriği nasıl boşaltabilirim?
|
Hangisini almalıyım? Ram tavsiyesi?
Termal macun değişiminden önce mutlaka okuyun!
|
USB Format Atamıyorum? Mavi ekran hatası alıyorum.
|
Fan çalışıyor fakat ekran gelmiyor
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 35
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.585 (Bu ay: 85)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware