Şimdi Ara

USB Format Atamıyorum? Mavi ekran hatası alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP yazısını görüyorum

Daha sonra mavi ekran hatası alıyorum

Sonrasında bilgisayar yeniden başlıyor ve bu döngü hep devam ediyor 🤷‍♀️

Güncelleme: Bilgisayar tamircisiyle görüştüm mavi ekran hatasi verdiğinde beklememiş ve kapatmıssındır ondan dolayı bir dosyayı silmiştir ve o yüzden açılmıyordur dedi. Nasıl halledebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemliel -- 9 Haziran 2020; 20:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramlerinizi kontrol edin, eğer garantisi yoksa önce to temizliği yapın, termal macun yenilemesi ve ramlerin ayaklarını temizleyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheArchaeologist

Ramlerinizi kontrol edin, eğer garantisi yoksa önce to temizliği yapın, termal macun yenilemesi ve ramlerin ayaklarını temizleyin.
    Hepsini yaptım yine de bir türlü formatlayamadım. Bios ayarlarında usb'yi öne aldım ama olmadı. Sorun donanımsal mı sence?

• gizemliel G kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir Live Linux İSO dosyasını flasha yazıp usb üzerinden sistemi çalıştırın. Diskleri gparted ile formatlayın sonrasında öyle deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lxde -- 9 Haziran 2020; 22:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lxde

Herhangi bir Live Linux İSO dosyasını flasha yazıp usb üzerinden sistemi çalıştırın. Diskleri gparted ile formatlayın sonrasında öyle deneyin.
    Teşekkür ederim Bunları deneyip işe yarayıp yaramadığını yazarım.

Rica ederim sonuçları yazarsın ona göre alternatif çözümler düşünürüz.

• quote:

Rica ederim sonuçları yazarsın ona göre alternatif çözümler düşünürüz.
    Linux kurulumu yaptım. PC okudu ve açtı. Peki linux açılıyorken windows format usb'si neden açılmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Usbyi hazırlarken bir hata olmuştur veya indirdiğin İSO dosyası bozuktur. Tekrar dene farklı bir program ile yazdır.

Sen ilk başta ne şekilde hazırladın anlatır mısın?

• quote:

Usbyi hazırlarken bir hata olmuştur veya indirdiğin İSO dosyası bozuktur. Tekrar dene farklı bir program ile yazdır.

Sen ilk başta ne şekilde hazırladın anlatır mısın?
    Bilgisayar tamircisi bir arkadaş var ona gittim bugün. Hepsini denedik olmadı ama 8.1 ile açabildik. Verileri d klasötüne taşıdık. Arkadaşla yine denedik hem dvd hemde usb den format atamadık sürekli mavi ekran hatası verdi. Donanımsal bir sorun olabileceğini ya harddiskten ya da ramlerdan kaynaklandığını söyledi. Donanımsal bir hata olabilir mi sizcede?

Selam

Ürününüz sanirsam sadece Windows 10 yüklemeye çaliştiginizda format ekranina girmiyor eger zamaniniz varsa şöyle bir yol izlemeye çalişalim

Cihaziniz için Microsoft resmi sitesine girin windows 10 yükleme ekranina gelin Windows 10 yükleme araci' ni indirin daha sonra format usb'nizi takin yükleme isleminizi gerçekleştirin. Kurulum yapilacak bilgisayarinizin bios sekmesini açin secure boot sekmeni disable yapin fast boot aciksa disable yapin daha sonra windows 10 u tekrardan kurmayi deneyin. Not: Eger sandisk icerisindeki dosyalar yanliş veya hatali bir şekilde indiyse boot yapamadigi için bu hatayi verir.
    Eger hala hatayi aliyorsaniz farkli bir sekilde usb nize windows 10 indirin.

Saygilarimla iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoLFLyCris12 -- 10 Haziran 2020; 20:6:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Donanımsal olabilir farklı bir hdd ile deneyin sorun devam ederse Ram ile deneyim. Dediği gibi ikisinden birinde sorun var.

• Biri 8 diğeri 4 olan iki ramde bozulmuş 🤦‍♂️ 4lük yeni bir ram taktık ve çalıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.