Makro Yapma
Merhabalar sevgili Donanım Haber Forum halkı, şahsen jitter yapamıyorum fakat mousenin double click tuşuna basılı tutunca 10cps yapıyorum.
Bu mousenin ayarı souble click'e basılı tutunca 10cps yapıyor.
ASUS TUF M3 Mouse alacağım buna Armoury 2 yazılımı üstünden yanındaki tuşa 10-14 cps arası tuş ayarlıyabilirmiyim.
Flash Video İndirme 2020
Bir siteden bir video indiriceğim fakat Flash bir video JWPLAYER birçok Google uzantısı indirdim fakat çalışmıyorlar.
Sitedeki videonun olduğu kaynak dosyasını F12 den nasıl bulabilirim, ve nereden indirebilirim açıklar mısınız?
Ben indirebilirim yazmak yerine açıklarsanız hem daha sonra video indirirken işime yarar hem de sonradan birisi konuya bakarsa öğrenmiş olur.
AppStore (AppleKullananlar için)
Merhaba kendime kısa süre sonra iPhone 8 Plus alacağım fakat birşey merak ediyorum iPhone için appstore da PUBG Mobile Lite varmı şimdi demeyin niye soruyosun 8 Plus PUBG Mobile kaldırmasına rağmen çünkü arkadaşlarım PUBG Mobile Lite oynuyor cihazları güçsüz ve iPhone aldığımda onları satmış gibi olmak istemiyorum zaten onlarla oynayınca zevki çıkıyor. İnternette gördüm ama fan yapımı falan yazıyordu, olurda fan yapımı indirirsem hesabım çalınır veya oyunum donar mı
Amper azaltma
Nedenini sormayın mesela 12v 6a bir akü alsam voltajını aynı bırakarak amperini nasıl düşürebilirim. Dirençler fazla ısınıp yanabiliyor voltaj ayarı için10k vs döndürülerek ayarlanan bir parça var ben ayarlamak yerine mesela 1ampere sabitlemek istiyorum ne kullanmalıyım
Laptop işlemcisi masaüstüne takma
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 750 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı