Şimdi Ara

AppStore (AppleKullananlar için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kendime kısa süre sonra iPhone 8 Plus alacağım fakat birşey merak ediyorum iPhone için appstore da PUBG Mobile Lite varmı şimdi demeyin niye soruyosun 8 Plus PUBG Mobile kaldırmasına rağmen çünkü arkadaşlarım PUBG Mobile Lite oynuyor cihazları güçsüz ve iPhone aldığımda onları satmış gibi olmak istemiyorum zaten onlarla oynayınca zevki çıkıyor. İnternette gördüm ama fan yapımı falan yazıyordu, olurda fan yapımı indirirsem hesabım çalınır veya oyunum donar mı

• Normalde böyle bir konuya kızar, "git iPhone 8/8 Plus ana konusunda sor bu soruyu neden ayrı başlık açıyorsun" derdim. Ancak arkadaşlarına olan bağlılığın ve olaya yaklaşımın çok hoşuma gitti genç arkadaşım. Senin için Apple Store'de Pubg Mobile Lite şeklinde bir arama yaptım ve bulamadım. Görünüyor ki oyunun asli versiyonu var Lite versiyonu yok App Store'da.

• scanh kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler fakat donanım haberin forumunu daha yeni kullanmaya başladım bu yüzden soru kısmını çok çözebilmiş değilim daha önceden technopat kullanıyordum fakat gerizekalılar ordusu bir yazım yanlışı yüzünden beni engellediler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.