Şimdi Ara

Laptop işlemcisi masaüstüne takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba odunluğumuzu düzenledik ve içerisinden 3 adet bilgisayar çıktı normalde babamın bilgisayarıyla oynardım fakat kendisi uzun süredir tamirde bende çıkan bilgisayarlardan kendime bir bilgisayar dizmeyi düşündüm fakat işlemcim aşırı kötü ramlerimde öyle bende anakartımın soketine uyduğu için Intel core 2 duo t7700 işlemci almayı düşünüyorum fakat kendisi bir laptop işlemcisi bunu masaüstü anakartına takabileceğimi biliyorum fakat üst kısmı değişik olduğu için soğutma konusunu nasıl bir şey yapmalıyım veya sorun yaşar mıyım lütfen beni aydınlatın Laptop işlemcisi masaüstüne takma Laptop işlemcisi masaüstüne takma Laptop işlemcisi masaüstüne takma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ne demek istediğinizi anlamadım. Laptop işlemcisini nasıl masaüstü anakarta takacaksınız ki?
  • Çok stabil çalışacağını düşünmüyorum yine de temkinli davranın. Üst kısmında herhangi bir sorun göremedim sadece kurumuş termal macun bulunmakta. Temizlerseniz geçer.

• Sadece olurda soketini merak eden olursa bu işlemciyi aratsın diye yaptım yoksa değiştirmeyi düşünüyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.