Merhaba,
İlettiğim işlemci + ekran kartı uygun olur mu darboğaz yaşar mıyım? Şimdiden ilgiliniz için çok teşekkürler
Birde 2 ekran kartı arasında kaldım RX 560 mı? Palit GTX1050TI mı?
İyi Forumlar,
Ryzen 3200g için ekran kartı önerisi
|
HP V24 FHD Monitör (9SV73AA) Kontrast Sorunu
Merhaba Arkadaşlar,
Gözlem sonucu oluşabilecek bir şey olduğu için görsel ekleyemiyorum. yaklaşık 2 hafta önce satın aldığım monitör de kontrast ayarında sorun olduğunu düşüyorum. Wow oynarken pubg oynarken siyah mekanlar çok siyah ve karanlık oluyor. kendimce bazı ayarlar yaptım bi nebze olsun düzeldi yalnız FHD görüntü kalitesinde ciddi sorunlar yaşıyorum. İlgili cihazı kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan desteklerini bekliyorum.
**Ayarlarda "Gaming" yok.
Ürün Tanıtım adresi: https://ssl.www8.hp.com/tr/tr/products/monitors/product-detail.html?oid=37506276#!tab=oas
Herkese şimdiden çok teşekkürler
Karakter Seçim Ekranı Hatası / WOW / ACİL
Merhaba Arkadaşlar
Bugün basic pack yükledim ve oyunu açmak istediğim de karakter seçme ekranı görsel deki gibi neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
Teşekkürler,
ACİL / AÖF Online Kayıt Hk.
|
Redmi Note 8 / Gcam ???
|
WİNDOWS 10 HOME / SİYAH EKRAN SORUNU
Merhaba Arkadaşlar ,
APU sistem topladım bilgisayarı kendim monte ettim montajda bir sıkıntı yaşamadım . yanlız windows 10 home sürümü kurduktan sonra bilgisayarı il açıtğımda windows logosundan sonra monitörde sanki ekran kartını görmüyormuş gibi kablo bağlantısı hatası çıkıyor . bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda sorun düzeliyor. Bunun sebebi nedir acaba ?
İyi Forumlar
Ryzen 3 3200G Sistem Toplama Tavsiyesi ( ACİL ) !!
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.662 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware