Şimdi Ara

ACİL / AÖF Online Kayıt Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir yakınım YKS sınavı sonrası Anadolu Açık Öğretim Fakültesinde Yerel Yönetimlere yerleşti yalnız online kayıt yaparken belge yükleme bölümünde mezuniyet belgesi / öğrenim belgesi yüklemesi isteniyor lise diploması veya lise mezuniyet belgesi olduğunu biliyorum yalnız kendisi 2008 öncesi mezun olduğu için e devlette öğrenim belgesi çıkmıyor . Sorum şu yakınım diploma ile AÖF burosunden kayıt yaptirabilir mi ? Ve hangi belgeler istenir ? Yada elimizde diploma var onun fotoğraf çekip PDF convert edip yüklesem kabul olur mu ? Hepinize iyi forumlar

• AÖF bürosundan kayıt yaptiramassiniz. Kayit online olarak yapılıyor sadece. Diplomani pdf yapip sisteme yüklüyorsun. Kaydi tamamliyorsun. Kayıt bitince büro onayi bekliyor diye uyari gelecek. Bekleyeceksiniz buro bir kac gun icinde onaylayacak. Onayladikdan sonra sisteme girip son kez siz bir onay vereceksiniz kayit tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 2 Eylül 2020; 23:53:6 >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    Dönüş için teşekkürler AÖF burosu da aynısı dedi ve biz de başvuruyu aynen o şekilde yaptik yanlız aynı gün mesaj geldi mezuniyet bilgisi guncellendigi için başvuruyu tekrar yapman lazım diye tekrar başvuru denedigimiz de büro onayinda gözüküyor nedendir ?
  • caen34 C kullanıcısına yanıt
    Kayıt sistemine giriş yapin kayıt onaylandı yazisi görüyorsanız sms yi dikkate almayin. Sms bana da geldi. Hic bir işlem yapmadim. İletişime geçtim kaydiniz yapılmış sorun yok denildi. Eğer mezuniyet belgesi bölümünde
    (!) Varsa mezuniyet belgenizi tekrar yukleyin. kayıt sistemine giriş yapin. Tebrikler başvuru onaylandi yazisi geldiyse kayıt tamamlanmıştır. Sisteme giriş şifreniz sms ile geldiyse herşey bitti zaten kayit oldunuz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 5 Eylül 2020; 1:18:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.