Şimdi Ara

Ehliyet Sınav Ücreti HK. (Anlayanlar Yardım Lütfen.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler.E-sınav denilen şeyi yeni duyuyorum ve hakkında bir bilgimde yok,20 mayıstaki ehliyet sınavı için ücreti yatırayım diye ziraat'e gittim.ATM'den bilgilerimi giriyorum motorlu taşıt sınavını seçiyorum bana TC kimlik yanlış diyor,bütün ziraat atm'lerini denedim.Hatta bulunduğum yerdeki bütün Halkbank ve Vakıfbank ATM'lerini de denedim hepsi ayrı bir hata veriyor,daha önce bununla karşılaşan oldu mu? Halihazırda gittiğim sürücü kursuna bilgi almak için gittim ama kapalıydı.Nasıl bir yol izlemeliyim önerisi olan var mı acaba? Bankaların gişesinden de denedim fakat maalesef işlem yapamıyor hiç bir görevli

• sınava daha varmış yarın sürücü kursuna gider halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColmanVeBandanası -- 5 Nisan 2017; 18:34:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ColmanVeBandanası kullanıcısına yanıt
    Hocam sinava daha varda bu sinav ücretlerinin son tarihi 9 nisan :) Son güne kalmasin diye çıktık başımıza gelmeyen kalmadı resmen

• Atm ile yatırırken Doğru menüden yatırman lazım

Arkadaşla 1 ay önce yatırdım ama menü şimdi aklıma gelmedi,karışıktı biraz.

Akbank atm ile yatırdık

ÖDEMELER

MEB

SÜRÜCÜ BELGESİ SINAV HARCI filan yazar

• Arkadaşlar bütün bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde yapiyorum zaten :) Akbank'a yatirilmiyor,halkbank-vakifbank ve ziraat.

Benim ATMye girdiğim bilgiler doğru 10 defa denemisimdir en az,baktim ATM olmuyor bankalarin gişesinden denedik yine bana misin demiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.