Türknet interneti kesip saha ekibi yönlendireyim 108 TL ver diyor!!!
Ayın 2 sinde turknete geçmek gibi bir saçmalık yaptım ayın 6 sında dışardaki kabloları değiştirmişler eve takılmamış şimdi de bizden kaynakli bir sorun görünmüyor isterseniz servis yönlendireyim ama 108 TL odersin diyor sen benimle dalga mı geçiyorsun??? İnternet devamlı kopuyor kendi imkanlarımla kabloyu takmaya calismisim kopma sorunu yaşıyorum kabloları degistiren sensin bilgi vermeyen sensin eee? Ben neden 108 TL oduyorum bu dolandırıcı firma ile çalışmayın donanim haber üyeleri bende üyeliğimi sonlandiricam
Turknet 10 günde geçiş sağlayamadı internete bağlanamiyorum!!
21.07 de turknete geçiş sağlamak için başvuru yaptım ttnetten turknete geçiş için 10 gün sonunda zar zor evrakları imzalattılar şimdi ise modem kurulumu yapmama rağmen internet ışığı yanmıyor ve internet yok konu hakkında bir ekip yonlendirmesini veya kurulum yapmalarını istedim ses seda yok gectigime 10 gunde pişman oldum böyle bir sorunu olan varsa yardımcı olabilir mi
Türknetin olmayan borçtan alacak takip burosuna vermesi saçmalığı
Turketten geçen yıl temmuz ayında ayrılıp türk Telekoma geçiş sağladım ve her dökümünü de aldım borcu yoktur vs herşeyi ödemiştir de sonrasında bu ay Türk Telekom la taahhutum bitiyor diye turknet gecim.dedim aylardır tek bir fatura vs göndermeyen turkneti aradığımda Ağustos ayına ait borc gozuktuhuni gördüm isiin komik tarafı Ağustos ayında turknetle bir bağlantım.bilr yoktu 15 TL fatura çıkmış en son çıkan 2 TL yi bile ödemiştim.her doküman elimde sonrasında 100 TL fazladan borç gozuktugunu ve alacak takip bürosuna verdiklerini öğrendim bir yıldır ne arandım ne soruldum alacak takip bürosunu ben adayınca bir yanlışlık var diye bu hafta icraya verilecek diyor böyle bir borç yok fatura yok ayrıca 1 yıldır neden verilmedi diyorum madem.borc varsa konumuz bu değil diyor komik. Neyse 15 TL yi ödemeden.once destek kaydı açtım 15 TL yi de ödedim ismi ali.olan müşteri temsilcisi sistemsel bir karisiklik olduğunu 100 TL fazla borcu sildigini 15 TL olanı da ödediğim için herhangi bir borcun olmadığını icra gibi bir şeyin söz konusu olmadığını 2 kere belirtti borcu yoktur yazısı verin alacak takip bürosuna vereyim dedim burada yazdıklarım kanıt niteliğinde merak etmeyin alacak takip bürosuna dailetilecek merak etmeyin borç gözükmeye ek dendi aradan 2 hafta geçti alacak takıp bürosunu arıyorum 100 TL hala gözüküyor turkneti arayın bize bilgi versinler silelim 15 TK ödenmiş sildik diyor turkneti arıyorum 15 TL yi ödedikten SONRa online işlemlere giremedigim ve iptal gözüktüğü için göremediklerini destek kaydı açtıklarını söylüyorlar kaç gündür ses yok ayın 27 sinde türk Taahhutum.bitiyor ben turknet in olmay
an borcu silmesini bekliyorum haftalardır bu konu yarına kadar çözülmezse elimdeki kanıtlar la tüketici haklarına şikayet edeceğim
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 24
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.139 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet