Şimdi Ara

Türknet interneti kesip saha ekibi yönlendireyim 108 TL ver diyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın 2 sinde turknete geçmek gibi bir saçmalık yaptım ayın 6 sında dışardaki kabloları değiştirmişler eve takılmamış şimdi de bizden kaynakli bir sorun görünmüyor isterseniz servis yönlendireyim ama 108 TL odersin diyor sen benimle dalga mı geçiyorsun??? İnternet devamlı kopuyor kendi imkanlarımla kabloyu takmaya calismisim kopma sorunu yaşıyorum kabloları degistiren sensin bilgi vermeyen sensin eee? Ben neden 108 TL oduyorum bu dolandırıcı firma ile çalışmayın donanim haber üyeleri bende üyeliğimi sonlandiricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kablo TT sorumluluğunda Turknet sadece arıza bildirebilir

• Bildirsin o zman

• Merhaba, arıza durumunda ekipler ankastre kutusuna kadar hattınızı sağlama alıyorlar ve sonrasındaki işlemler müşteri sorumluluğundadır. Dilerseniz ekibi kabul edebilirsiniz. Eğer ekipler iç tesisat kaynaklı sorun yok derse ekip ücreti size faturalandırılmıyor.
  • Siz o kabloları degistirmeddn önce benim internetimde herhangi bir sot8n zaten yoktu kafaniz bunu basmiyor sanırım değişen kabloların modeme bağlanma sorumluluğu müşteriye aitse boşuna orada çalışmayın müşteriler yetkili servis olsunlar boş yapma turknet

Kabloları degistir eve o kabloları takmak için müşteridem para iste ohh ne güzel ya dolandırıcılığı kaçıncı boyutu bu?

• gamzevavsar G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.