Turketten geçen yıl temmuz ayında ayrılıp türk Telekoma geçiş sağladım ve her dökümünü de aldım borcu yoktur vs herşeyi ödemiştir de sonrasında bu ay Türk Telekom la taahhutum bitiyor diye turknet gecim.dedim aylardır tek bir fatura vs göndermeyen turkneti aradığımda Ağustos ayına ait borc gozuktuhuni gördüm isiin komik tarafı Ağustos ayında turknetle bir bağlantım.bilr yoktu 15 TL fatura çıkmış en son çıkan 2 TL yi bile ödemiştim.her doküman elimde sonrasında 100 TL fazladan borç gozuktugunu ve alacak takip bürosuna verdiklerini öğrendim bir yıldır ne arandım ne soruldum alacak takip bürosunu ben adayınca bir yanlışlık var diye bu hafta icraya verilecek diyor böyle bir borç yok fatura yok ayrıca 1 yıldır neden verilmedi diyorum madem.borc varsa konumuz bu değil diyor komik. Neyse 15 TL yi ödemeden.once destek kaydı açtım 15 TL yi de ödedim ismi ali.olan müşteri temsilcisi sistemsel bir karisiklik olduğunu 100 TL fazla borcu sildigini 15 TL olanı da ödediğim için herhangi bir borcun olmadığını icra gibi bir şeyin söz konusu olmadığını 2 kere belirtti borcu yoktur yazısı verin alacak takip bürosuna vereyim dedim burada yazdıklarım kanıt niteliğinde merak etmeyin alacak takip bürosuna dailetilecek merak etmeyin borç gözükmeye ek dendi aradan 2 hafta geçti alacak takıp bürosunu arıyorum 100 TL hala gözüküyor turkneti arayın bize bilgi versinler silelim 15 TK ödenmiş sildik diyor turkneti arıyorum 15 TL yi ödedikten SONRa online işlemlere giremedigim ve iptal gözüktüğü için göremediklerini destek kaydı açtıklarını söylüyorlar kaç gündür ses yok ayın 27 sinde türk Taahhutum.bitiyor ben turknet in olmay an borcu silmesini bekliyorum haftalardır bu konu yarına kadar çözülmezse elimdeki kanıtlar la tüketici haklarına şikayet edeceğim |
Türknetin olmayan borçtan alacak takip burosuna vermesi saçmalığı
-
-
Merhaba, hizmeti kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Konu linki ile birlikte müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Dönüş yaptım
-
Digitürk satıyoruz diye insanları dolandıran şahıslar türknetten kişisel bilgileri böyle mi elde ediyor acaba? Borcu olmayan insanların kişisel bilgileri avukatlık bürolarında geziyor
-
Avukatlık takip bürosu ile iletişime geçtik. Avukatlık bürosundan çıkarıldığında arkadaşlarım sizinle iletişime geçerek çıkarıldığına yönelik bilgi verecektir. Ben de bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
tuketici.btk.gov.tr adresine bu durumu yazın mutlaka.
-
Yazacağım çok teşekkürler
-
Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Avukatlık bürosundan çıkarıldınız ve borcunuz bulunmuyor. -
Bilgilerinizin avukatlık bürosuyla neden paylaşıldığını söylediler mi?
-
Geçmiş olsun. Benimde eDevlet den sorguladığımda Eski aboneliğimden 0.01TL borcum görünüyor. Şimdi avukat vergi o bu şu katkı vs derken 100TL itelerler düşüncesi ile e devlet den bu bir kuruşu ödemeye çalıştığımda TurkNET borcunuz yok diyor.
-
Merhaba, abone numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim. -
Türknet müşteri bilgileri aleni şekilde sistemlerinde herkese açık arkadaşlar. Bu konuyla ilgili yaşadıklarımı vakit bulunca uzun uzadıya paylaşacağım. Avukatlık bürosu falan hikaye. bütün çalışanlar bütün müşterilerin adresine kadar, cep numarasına kadar görebiliyor :)
-
Merhaba, belirtmiş olduğunuz gibi bir durum söz konusu değil. Yetkisi ve sorumluluğu olmayan kişiler bilgileri görüntüleyemiyor. -
Hukuk birimi ile Muhasebe biriminin birbirinden haberi olmayan şirkettir @TurkNetDestek
Veremediği telefon hizmeti nedeniyle tüketici hakem heyetine başvurunca ücret iadesi yaptığı gibi aynı tuttarı da faturada indirim olarak tanımladı. Tüketici hakem heyetine hukuk bürosundan verdikleri cevap niteliğindeki yazıyı muhtemelen stajyere hazırlattırmışlar ki baro pulu yapıştırılmadığı için savunma geçersiz kılınıp tüketici haklı bulundu. Herkesin kendi kafasına göre çalışan bir şirket vesselam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbilay -- 29 Ağustos 2021; 22:42:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X