fareğ
MErhaba
Kongre üyesi bilet alma
Selamlar
Akrabam kongre üyesi. Beşiktaş maçı için bilet alıp bana devredebilir mi? Bir sorun yaşar mıyım?
İşyeri Açma Belgesi veya Ustalık Belgesi
Selamlar
2 yıllık önlisans aşçılık mezunuyum. Daha önceden sigortalı bu sektörde çalıştım. Unlu mamuller üzerine bir yer açmak istiyorum. İş Yeri açma belgesi alabilirmiyim. Ustalık belgesi almak yıllar sürüyor. Eğer olmuyorsa kiralama nasıl oluyor. İnternette para karşılığı belgesini çok kiralayan var. Belgesi olan biriyle anlaşıp onu işe alıp, ruhsatı aldıktan sonra işten mi çıkarılıyor. Daha sonradan ruhsat ile ilgili problem olmuyor mu? Cevap verirmisiniz teşekkür ederim.
İşyeri açma belgesi ve ustalık belgesi
Selamlar
2 yıllık önlisans aşçılık mezunuyum. Daha önceden sigortalı bu sektörde çalıştım. Unlu mamuller üzerine bir yer açmak istiyorum. İş Yeri açma belgesi alabilirmiyim. Ustalık belgesi almak yıllar sürüyor. Eğer olmuyorsa kiralama nasıl oluyor. Belgesi olan biriyle anlaşıp onu işe alıp, ruhsatı aldıktan sonra işten mi çıkarılıyor. Daha sonradan ruhsat ile ilgili problem olmuyor mu? Cevap verirmisiniz teşekkür ederim.
Artisan Ekmek Ruhsatı
Selamlar
25-30 m2lik butik fırın(ekmek,simit,poğaça,brownie,cheesecake vb.) açmak istiyorum. Ama bu m2'de açmak için fırın ruhsatı vermiyorlar. Fakat gördüğüm bazı yerlerde bu büyüklükte fırınlarda ekmek yapıp satıyorlar. Ruhsatı ne adına alıyorlar. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Paket Servis İşi
Merhabalar
İstanbul'da tatlı üzerine (cheesecake,brownie vb.) kirası uygun olan bir yer açmak istiyorum. Sadece paket servis ile çalışmayı düşünüyorum. Ürünleri gündüz belirli bir saat diliminde yapıp öğleden sonra ve akşam yemeksepetinden gelen sipariş ile kendim servisini yapmak istiyorum. Fakat küçük bir işletmenin günde yemeksepeti üzerinden kaç defa servise çıktığını ve ortalama ne kadar ciro yaptığını bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım? Sizlerden fikir alabilirsem çok mutlu olurum.
İstanbul'da açılabilecek semtler ile ilgili veya gıda üzerine başka fikirler de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
50 cc Paket Servis Motor Tavsiyesi
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.204 (Bu ay: 606)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı