Şimdi Ara

Paket Servis İşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    İstanbul'da tatlı üzerine (cheesecake,brownie vb.) kirası uygun olan bir yer açmak istiyorum. Sadece paket servis ile çalışmayı düşünüyorum. Ürünleri gündüz belirli bir saat diliminde yapıp öğleden sonra ve akşam yemeksepetinden gelen sipariş ile kendim servisini yapmak istiyorum. Fakat küçük bir işletmenin günde yemeksepeti üzerinden kaç defa servise çıktığını ve ortalama ne kadar ciro yaptığını bilmiyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım? Sizlerden fikir alabilirsem çok mutlu olurum.

    İstanbul'da açılabilecek semtler ile ilgili veya gıda üzerine başka fikirler de verebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.




  • Mantıklı olabilir, hele şu dönemde insanlar oturmayı kolay kolay istemiyor, dükkana gelip alabilirler ya da teslim edilebilir ancak iki üç kişi daha gerekebilir, tek başınıza servis hizmeti vermeniz cidden zorlayıcı olacaktır. Konuma, talebe, şimdiki sipariş durumuna bakın, iyi talep alırsanız tercih edilirsiniz, sağlık vaziyeti normale dönerse dükkanda da ağırlarsınız. Mali açıdan rakam söyleyemem, fikrim yok, yerinizi severlerse siparişleri size verirler, mutlu edecek parayı kazanırsınız. Aklınıza yatarsa sıcak ve soğuk çeşitli sandviçler, tostlar menünüzde bulunsun, çeşitli içecekler de olsun, konsepti iyice araştırıp işe girin.
  • İlk etapta tek başıma deneyeceğim. Talebe göre personel almayı düşünüyorum. Teşekkürler cevabınız için

  • Bilgiyi burda arıyorsanız bence hiç açmayın batarsınız .
  • Türkiyede bir işletmenin ortalama 3 ay falan ayakta kalabildiğini göz önünde bulundurun. Bakın lokmanın Lsi yok şu an piyasada.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.