Şimdi Ara

Debriyaj Değişimi İçin Yetkili Servis mi Özel Servis mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Ankara’da Toyota yaris aracımın debriyaj setini değiştircem. Toyota Eski Dostlar adı altında kampanya yapmış, Sanayiyle aynı fiyata geliyor. Yani fiyatları aynı ancak geçen toyotanın yedek parça bölümüne inmek için servisini gezdim( normalde müşteri almıyorlar) hava filtresine hava tutup geri koyduklarını vs gördüm içime sinmedi. Acaba sanayide kendim göre göre mi yaptırsam bu durumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili servisle aynı para ise yetkili servisi tercih edin bence hem garantili iş olur. İkincisi bakım yapılınca zaten çıkan parçaları arabanın içine poşetle koyuyorlar, sizin gördüğünüz olay rutin bakım değildir, başka bir şey yaparken onu da temizlemiştir usta
  • %15 fark olsa bile yetkili servis tercih edilebilir.
  • Hava filtresine hava tutmakmı

• Yetkili serviste değişen tüm parçaları sana geri verirler Hocam, hiç mi yetkili servise gitmediniz???
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Yok hocam gitmedim, nasıl yani cıkan debriyaj balatasını bana geri vericekler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: modifix06

Yok hocam gitmedim, nasıl yani cıkan debriyaj balatasını bana geri vericekler mi ?
    Hocam bakım da değişen tüm parçalar olan (Filtre, Buji, Buji kablosu, triger kayışı ve rulmanı, V kayışı seti, devir daim pompası vb) bir poşet içinde size teslim ediliyor. Sadece yağlı olan parçalar mesela yağ filtresi, mazot filtresi gibi parçalar teslim edilmiyor ama isterseniz size gösteriliyor. Aynı şekilde debriyaj baskı ve balatası teslim edilmiyor ama size gösteriliyor. Daha önce Hyundai aracım da yetkili servis böyle yapıyordu, şimdi ki Renault da aynısını yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sorunun cevabı tereddütsüz Yetkili Servistir. Hem fatura keser vergisini öder hem de garantili iş olur.
  • Arkadaşlar işçilik dahil fiyat vermişlerdi ancak şimdi ekstra şanzıman yağına 200 tl ve aracın 2 gün serviste kalması gerektigini söyleyince, sanayide Yeni Dörtnal Toyota yaptırmaya karar verdim. Parçaları Gene toyotadan alıcam ama işçiligi Sanayide yaptırmayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.