Şimdi Ara

Kasko sadece yetkili serviste mi tamir yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabada bir kaç sıkıntı var, kaskodan yaptırmayı düşünüyorum, şimdi yetkili servise götürsem en ufak şey için tamponu değiştiriyorlar ( geçen sefer öyle olmuştu) ben özel serviste yaptırsam yine de karşılar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk toplumunuda anlamak mümkün değil. Yetkili serviste orjinal sıfır parçanın arabana takılması, orjinal vidalarına kadar montajlanması varken.
    Sen git kardeşim sanayide kaynak yapsınlar, üstüne macun çeksinler yamalı kırık tamponunla gez. Sonra ufacık park esnasında bile dokunmayla boya çatlamaya başlayacak müstehak size.
  • ben kaza yaptığımda özel servise götürmüştüm ustam tüm belgeleri kendi ilgilenip yaptı veya yaptırmıştı.Sorun olmadı
  • bizim geven hafta başımıza geldi. yetkili servis iki kapıya değişecek dedi. boyansa kurtarir halbuki . biz de otokinn dennkendi cebimizden yaptirdik 2500 e . onlar kaskoya faturayı gönderdi . bir ay içinde ödeme yapacak. sampo japon

• Türk toplumunuda anlamak mümkün değil. Yetkili serviste orjinal sıfır parçanın arabana takılması, orjinal vidalarına kadar montajlanması varken.
    Sen git kardeşim sanayide kaynak yapsınlar, üstüne macun çeksinler yamalı kırık tamponunla gez. Sonra ufacık park esnasında bile dokunmayla boya çatlamaya başlayacak müstehak size.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Türk toplumunuda anlamak mümkün değil. Yetkili serviste orjinal sıfır parçanın arabana takılması, orjinal vidalarına kadar montajlanması varken.
    Bizim millet arabayı alırken ilk düşündüğü bunu nasıl satarım oluyor.

• Sıfır araç konusunda bi arkadaş cam tavan için şunu demişti

"Benim için olmasa da olur ama satarken ilk olarak cam tavan var mı diye soruyorlar"

Bu yüzden cam tavanlı araç aranıyor. Bazı insanlar arabayı kendisine almıyor, kendisi emanetçi, satacakları kişi için alıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko poliçenize göre istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Benim kaskom anlaşmalı servisimizde yapalım yarı yarıya hasar tutarı azalır dedi fakat ben yetkili serviste yaptırmayı seçtim. ufak bir kaza olmasına rağmen sensörün olduğu yerden darbe alınca araç airbag açtı ve gözüm arkada kalmasın istedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Sıfır araç konusunda bi arkadaş cam tavan için şunu demişti

"Benim için olmasa da olur ama satarken ilk olarak cam tavan var mı diye soruyorlar"

Bu yüzden cam tavanlı araç aranıyor. Bazı insanlar arabayı kendisine almıyor, kendisi emanetçi, satacakları kişi için alıyorlar.
    2 senede bir araba değiştiren insanlar emanet alıcı zaten. 6 ayda bir araba değiştiren tanıdığım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

bizim geven hafta başımıza geldi. yetkili servis iki kapıya değişecek dedi. boyansa kurtarir halbuki . biz de otokinn dennkendi cebimizden yaptirdik 2500 e . onlar kaskoya faturayı gönderdi . bir ay içinde ödeme yapacak. sampo japon
    sıfır kapı varken boyalı kapıyı tercih ettiniz yani
  • Sigorta yaptırırız araba kaza yapınca hasarsızlık bozulmasın diye cebimizden yaptırırız. Kasko yaptırırız değişen parça olmasın diye sanayide macun, yama, boya yaptırırız. Değişik bir milletiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Türk toplumunuda anlamak mümkün değil. Yetkili serviste orjinal sıfır parçanın arabana takılması, orjinal vidalarına kadar montajlanması varken.
    heralde bana söylediniz. şu forumda şu iki kapıyı boyatmak yerine değiştiririm ben sıkıntı yok diyen adamın elini öperim...

edit : krndi cebimizden ödemiyoruz, önce biz ödüyoruz, kasko sonra bize ödüyor

Kasko sadece yetkili serviste mi tamir yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 12 Eylül 2019; 23:28:49 >

• Kaskonun anlaşmalı olduğu istediğin servise yaptırabilirsin. Anlaşmalı olmadığına yeri gelir yaptırırsın da işlemler uzar gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

heralde bana söylediniz. şu forumda şu iki kapıyı boyatmak yerine değiştiririm ben sıkıntı yok diyen adamın elini öperim...

edit : krndi cebimizden ödemiyoruz, önce biz ödüyoruz, kasko sonra bize ödüyor

Alıntıları Göster
    Size değidi mesajım. Ayrıca ufacık bir göçükten bile değişim yaptırdım. Kat, kat macun olacağına aracın sacının değişimi en mantıklı en sağlıklısıdır. Ceplerinizi bu kadar düşünmeyin 2-3 bin pahalıya satsanız ne zengin, nede fakir olursunuz değmez kısaca. El öpme olayına gelince bu yaşadığımız günlerde çağ dışı geliyor gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.