Şimdi Ara

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
13.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ahali. Iftarinizi actiniz akliniz yerine gelmistir saniyorum

Bugun honda inallari aradim bilgi almak icin. Hani su benim devir dusmesi mevzusu. Satacagim arabayi yaptirip satayim diyorum. Oyle sattim bitti olmaz.

Her neyse. Bir kadin cikti. Sandim ilkin oylesine randevu verecek. Sordu nedir ne istiyorsun diye. Anlattim, devir dusuyor. Subap ayari yapildimi diye sordu. Dedim kontrollerin hepsi yapildi.

İşleyiş hakkinda bilgi verdi. 150tl +kdv ariza tespitine para aliriz. Sayet değişecek parca varsa o 150yi almayiz. Parca + iscilik odersin dedi.

Her yerde boyle mi servisler? Mesela clioda yine bulunamayan sorun vardi. Gittim reno yetkili servisine ogrendim arizanin sebebini. Gittim dışarıda yaptirdim Para istememislerdi benden.

Neden yetkili servise gideceksin diyebilirsiniz. Cunku mecburum. Kimse anlamiyor. Artik ne kadar operlerse

Bu arada kadina sordum ya ariza bulunmazsa diye. Dedi beyfendi burasi yetkili servis. Ben de iyi dedim kapattim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Haziran 2016; 21:49:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TeoZor

Özel servise 30 lira ödemiştim.
    Arıza tespit ücreti alırlar sonuna kadar da haklılar. Neden size ücretsiz bir hizmet verilsin? Servise aracınızı vereceksiniz, arızanızı tespit etmek için aracınızı cihaza bağlayacaklar, sonra arızayı belirli bir prosedüre göre tekrar kontrol edip emin olduktan sonra size onarım bedelini parça + işçilik olarak belirtecekler. Siz aracınızı orada yaptırırsanız arıza tespit ücreti almazlar, ancak belirlenen arızayı yaptırmadan aracınızı almak isterseniz arıza tespit ücreti alırlar. Hayır kurumu değil orası.
  • gayet olagan bir durum.

ayrica bu konu turkiyenin ucuz olduguna inananlara gelsin
  • :) Vay anasını arkadaş. Geçenlerde bende gittim yetkili servise. Arıza tespitine 60 lira aldılar. Sizinki niye öyle çok anlamadım. Bide 60 lirayi aldilar bende ve arabanın sorununu cozemedikleri gibide 2 gün kalsin denildi. Alt tarafi airbag isigi yaniyodu. Orda dusundum sonra bu arabayi 2 gun biraksam beni iyi öperler diye. Sonra aldim arabayi tabi ama özellerde anlamadı. Mecbur paramiz olunca tekrar goturcem yetkiliye. Adamlar YETKILI Çunki :)))

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Yapma yav. 60 neree 150 + kdv nere. Bak kdv si bile var Valla korkuyorum cikaracaklari fiyata. Ama ne yapalim mecbur bu seferlik gidecegiz. Allah bilir arizali parca ne cikacak. Hayır simdi parcayi degistirtsen gecirecekler. Degistirtmesen ayri gecirecekler

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Allah kimseyi yetkili servise dusurmesin ustam. Yakalanirsan iyi somuruyorlar

• Pi kullanıcısına yanıt
    acikcasi yetkili servisi tercih ederim. fiyatlari, iscilik ucretleri belli. isin sonunda karsinda muhattap bulabilirsin. en azindan evdeki hesap carsiya uyuyor.

ama sanayiye filan gidersen donsuz dahi cikabilirsin.
  • Yetkili servis bildiğin öpme yeri, müşteriden ne kadar koparsalar kar. Citroen servisi de aynıydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yapma yav. 60 neree 150 + kdv nere. Bak kdv si bile var Valla korkuyorum cikaracaklari fiyata. Ama ne yapalim mecbur bu seferlik gidecegiz. Allah bilir arizali parca ne cikacak. Hayır simdi parcayi degistirtsen gecirecekler. Degistirtmesen ayri gecirecekler

Valla sömürüyolar orası doğru ama adamların yaptigi işde güzel oluyo. Normal sanayide pis iş yaparlar tak tük vururlar arabaya sonra suçlarini kabul etmezler. Yetkililer öyle değil. Temiz iş ve garantili iş yapiyolar. O gün ben 60 lirayi verdim ama iç dış yikayip teslim etmislerdi arabami Memnun kalmistim o hizmetten mesela :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Allah kimseyi yetkili servise dusurmesin ustam. Yakalanirsan iyi somuruyorlar
    fiat citroen ve opel servislerinde de durum tam olarak böyledir. ancak 150 + kdv asla talep edilmedi. fiyat çok yüksek.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Tek avuntum o iste. Kadin yetkili servisiz heralde yapariz yani diye konuştu. Olsa da kurtulsak bi. Uce bese bakmayacagim artık

Cuma günü bakacagiz artik. Dualarinizi esirgemeyin benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Haziran 2016; 22:16:48 >
  • Ustam saniyorum yapacak bir sey yok. Mecbur verecegiz. Dedigim gibi. Ariza ciksa bir dert, cikmasa ayri

60 lira gerçekten bedava hocam :)
  • Özel servise 30 lira ödemiştim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeoZor

Özel servise 30 lira ödemiştim.
    Arıza tespit ücreti alırlar sonuna kadar da haklılar. Neden size ücretsiz bir hizmet verilsin? Servise aracınızı vereceksiniz, arızanızı tespit etmek için aracınızı cihaza bağlayacaklar, sonra arızayı belirli bir prosedüre göre tekrar kontrol edip emin olduktan sonra size onarım bedelini parça + işçilik olarak belirtecekler. Siz aracınızı orada yaptırırsanız arıza tespit ücreti almazlar, ancak belirlenen arızayı yaptırmadan aracınızı almak isterseniz arıza tespit ücreti alırlar. Hayır kurumu değil orası.
  • Bence eski arabaya okadar fiyat çektiler adamlarda haklı eski püskü arabada uğraş didin arızayı bul sahibi gitsin dışarda yaptırsın.
    Emeğe saygı duyun

• İnallar ne yazık ki böyle. 3 4 markanın bayisi. Tok satıcı.

• mbulur M kullanıcısına yanıt
    Orasi oyle tabiki. Ancak iscilik ve parça fiyaylari malum. O acidan insanin yaptirasi gelmiyor. Gor ki bana ne masraf çıkaracaklar gittigimde. Allah vere de conta monta yırtık olsun

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Lutfen arabama hakaret etmeyin. O gonlumun yeni modeli Abim alsinlar para almasınlar demiyoruz. Ama insan gibi para istesinler. Sanayi parasina yapsinlar demiyorum. Az daha yüksek alsinlar her zaman gideyim onlara. 2 3 kati fiyat cekmenin manasi yok. Musteriye kaz gozuyle bakiyorlar.

• renoda 170+kdv

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.