Şimdi Ara

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
13.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alalim kardeşim. Sonra icimize apaci kacmaz degil mi? Malum arkadan itisli arabalar pek duz gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Ben kendime garanti veremiyorum abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Cok enteresan. Bende de motor isininca sicak havada oluyor. Soguk havada mermi gibi. Kelebek kolay bozulan bir sey degil saniyorum. Genelde temizlenir.

temizlettim ama birkaç hafta sonra yine aynı oldu,benim arabada lpg yok daha 35 binde normalde hep lpg suçlanır.
    serviste çok pahalı kapsından girmek 170+ kdv .
    ucuza malolacağını ve kesin düzeleceğini bilsem hiç beklemem ama reno servisi fena geçiriyo,baskı balataya 1800 dedi gittim sanayide 300 e yaptırdım iki sene önce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynı sorunu daha önce LPG REGÜLATÖRÜ değiştirerek çözdüm... forumdan bir arkadaşa da önerdim ve o da aynı şekilde çözdü sorununu.

(not: yalnız problem sadece LPG de oluyordu bunu da belirteyim.)
  • Bir arkadaşımdan, Chevrolet/Opel arıza tespiti için 100TL almış.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de ucuz olan birşeyler söyleyin bana.
    Yemek-Giyim-Araba-Gezmek-Benzin-Teknoloji-Ulaşım vs.vs.vs.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Burda millete sovup sonradan aynisini yapmak olmaz ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 21 Haziran 2016; 12:00:59 >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Yorumlara baktim su ecu sıfırlama isi cozum olabilir. Ben deneyecegim. Duruma gore sonucu yazarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ustam icimi karartma ya. Onlari degisirsek battik biz desene E bunlari degistik diyelim. Ya duzelmezse demedin mi?

Orda teste çıkınca birşey yok ama bir iki gün sonra tekrar ediyor. Servis 75km ilerde bide dönüş 150 km.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bir arkadaşımdan, Chevrolet/Opel arıza tespiti için 100TL almış.

Benden de bir o kadar alacaklardi , kavga dovus vermedim.

Isin garibi konuda yazildigi gibi tespiti orda yaptirip gidip baska bir yerde sorunu cozdurtmedim. Butun her sey orada yapildi. Hem 100 tl tespit 250'de tamir icin fatura cikarttilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: anaconda41

Sanırım daha önce de sorununuz bi konuda vardı. Aynı dertten bende muzdaripim boşa atınca devir düşüyor sonra toparliyor binde bir stop ediyor değişmeyen yeri kalmadı hâlâ aynı. Rahatsızim bu durumdan başka da problemi yok, artık takmiyorym gittiği yere kadar gitsin.

hocam benim arabada birebir aynı,200 devire kadar düşüp düzeliyor soğuk havalarda daha çok oluyor,araba benzinli lpg yok.
    bi ilginçlik var klima açıncada 1500 e çıkıyor arada bir kendi kendine gaz veriyor.
    siz boğaz kelebeğini değiştirdinizmi,ben temizlettim birkaç hafta düzelip gene aynı oldu değişecek ama düzelmezse ucuz bi parçada değil.

Benim boğaz kelebeği pırıl pırıl. İki defa temizletip adaptasyon yaptırdım yine aynı.

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Ufak da olsa duzelme olmadi mi peki?

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Tamirat orada yapıldıysa tespit ücreti istemeleri yanlış.

• Çok minicik oldubelki de psikolojik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaconda41 -- 21 Haziran 2016; 12:26:58 >
  • Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Oyle şey mi olurmus yahu. Arizayi yaptiktan sonra neyin tespit parasi aliyorlar

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Hic yoktan iyidir. Ya hic fark etmeseydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Sanırım daha önce de sorununuz bi konuda vardı. Aynı dertten bende muzdaripim boşa atınca devir düşüyor sonra toparliyor binde bir stop ediyor değişmeyen yeri kalmadı hâlâ aynı. Rahatsızim bu durumdan başka da problemi yok, artık takmiyorym gittiği yere kadar gitsin.

hocam benim arabada birebir aynı,200 devire kadar düşüp düzeliyor soğuk havalarda daha çok oluyor,araba benzinli lpg yok.
    bi ilginçlik var klima açıncada 1500 e çıkıyor arada bir kendi kendine gaz veriyor.
    siz boğaz kelebeğini değiştirdinizmi,ben temizlettim birkaç hafta düzelip gene aynı oldu değişecek ama düzelmezse ucuz bi parçada değil.

Benim boğaz kelebeği pırıl pırıl. İki defa temizletip adaptasyon yaptırdım yine aynı.

umutlarım tükeniyorklima açınca nasıl peki

• Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde Citroen kullanıyoruz, kuzen yeni araba 2.el Citroen alınca arka sağ kapı açılmıyordu birde hız sabitleyici de problem vardı.

Yetkili serviste usta önce hız sabitleyici işiniz çözdü,sonra arka kapıda çocuk kilidi varmış anahtarı kapı içine sokup çevirince arka kapılar bağımsız olarak kitlenebiliyormuş.Arabayı aldığı arkadaşın o koltukta çocuk koltuğu varmış zaten.

Bunları çözdü birde araba yeni alınmış olunca usta bir denesin,sağından solundan bir ses geliyormu birde o baksın istedik.

Ustaya ısrarla bir şey varsa servise sokalım dediysekte usta birşey yok dedi,para'da almadı.

Ben çok beğeniyorum bizim servisi kesinlikle müşteriye ekstra masraf çıkaralım havasında değiller bakımlarada oraya gidince insanın kafası rahat oluyor.

Bu arada bahsettiğim servis Ankara Citroen / Otosay yetkili servis.

• sağ arka stop yanmıyor, araçta service yazısı çıktı bende gittim, sorun tespiti için 177tl istediler, bide 2-3 gün sonrasına anca randevu verebilirlermiş, bende çıktım oto elektrikçiye gittim adam ampulleri değiştirdi sorun çözüldü, service işareti gitti, borcumuz ne kadar dedim 5 tl istedi, utandım 10 tl verdim, hatta eve gelince niye 20 vermedim diye bi daha utandım, yetkili servis işi bana göre değilmiş anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sağ arka stop yanmıyor, araçta service yazısı çıktı bende gittim, sorun tespiti için 177tl istediler, bide 2-3 gün sonrasına anca randevu verebilirlermiş, bende çıktım oto elektrikçiye gittim adam ampulleri değiştirdi sorun çözüldü, service işareti gitti, borcumuz ne kadar dedim 5 tl istedi, utandım 10 tl verdim, hatta eve gelince niye 20 vermedim diye bi daha utandım, yetkili servis işi bana göre değilmiş anladım

bizim sanayide uzaktan bakınca 20 lira alıyorlar,5 lira isyeyen ustanın önüne yatarım

servis işareti yerine soygun işareti koymaları lazım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.