Şimdi Ara

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
13.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yetkili serviste işlem görmesi için önce iş emri açılır; bu iş emri faturaya bağlanmaz ise kdv ve vuk açısından vergi kaçakçılığına girer o yüzden her servis yapılan iş karşılığı belli bir miktarda ücret alıyor (öpücük parası)
  • İşini doğru ve kaliteli yapan her kurumsal firmada kural böyledir. Bakmayın siz renoya falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

yetkili serviste işlem görmesi için önce iş emri açılır; bu iş emri faturaya bağlanmaz ise kdv ve vuk açısından vergi kaçakçılığına girer o yüzden her servis yapılan iş karşılığı belli bir miktarda ücret alıyor (öpücük parası)

öpücük hafif kalmazmı,üzerimizede hafif bişeyler giyelim bari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Doğru Demişler;
    http://www.yenisafak.com/gundem/1-lira-istedi-canindan-oldu-2483971
  • Hocam dedigin adami aradim. Vtec valfi tikali ya da pistir dedi. Soktur temizlet duzelir dedi. Baska bir seye ihtimal vermedi. Fikrin var mi bu konuda?

• Bedavaya yapmışlar. Utanmasalar uste para vereceklermis

• Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam büyük konusmayayim ama bayram abi dediyse bilgine guvenirim ben olsam dediğini bir yapardım . Cok da maliyetli olduğunu zannetmiyorum. Kendinden de emin konuşmuş sanırım :)

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Yarin gidecegim baktirmaya. Bu vtec valfi dedigi acaba egr valfi midir?

Adam zaten sundan olabilir ya da bundan diye konusmadi. Direk vtec valfi dedi. Yutuptan biriyle konuştum. Adam bogaz kelebegini bile degismis, subap ayari falan. Kac ustaya gitmisse olmamis. Sorun ayni. Insallah bu sefer olacak

• Vtec vallfi mamifoldla alakalı birşey mi acaba?

• Seata gittim 3 saat ugrastilar sorunun cozumu icin en sonunda 3. Enjektorunuz %30 gitmis yenisini isterseniz bizde 2800tl arti kdv dediler. Saolun tesekkurler diyip ciktim kurus odemeden ve gidip bosch yetkili servisinde 400tlye uc enjektoru de revizyona soktum tertemiz ciktilar.

• salih ustadan allah razi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 21 Haziran 2016; 22:43:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum ustam. Nette vtec valfiyle ilgili bir sey bulamadim. Egr valfi olabilir mi acaba?

• Ben vw de çalışıyorum. Bizde de arıza tespit ücreti 150tl. Biz arızayı buluruz nokta atışı yaparız size söyleriz. Yaptirirsaniz bu parayı almayız. Yaptirmazsaniz 150tl yi ödersiniz. İş böyle yürür. Eğer biz o parayı almazsak sanayi esnafı bile arıza bulmakla uğraşmaz gelir bizde tespit yaptırır gider tamir eder. Servis servislikten çıkar yol geçen hanı olur. Kaldiki sanayide surunmek istemeyen akıllı kişiler gelir bize ariza tespitini yaptırır ek iş listesini alır kafasi rahat biçimde gider sanayide nokta atışı yaptırır. Dükkan Dukkan surunecegine 150tl yi verir gider kafasi rahat biçimde yaptırır. Boylede çok oluyor.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Evet arıza tespit için trabzon bahadır vw
  • Aracım yaklaşık 1 ay kadar önce Fiat Kartaş'taydı. Benim de arıza ışığı yanmıştı. Araç tam 1.5 gün serviste kaldı. Sonrasında arıza tespit için 48 lira almışlardı.

Pek koymamıştı açıkçası adamlar 1.5 gün uğraştılar. Sonuç: Gaz kelebeği potansiyometresi arızası.

Fiat'ın uygun yetkili servis fiyatları, tek başına tercih sebebi olabiliyor bu devirde
  • seven_7343 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayardan şak diye arızayı tespit edeceğini nerden biliyorsunuz? Adamlar arıza için uğraşacak, sökecek takacak belki nerden biliyorsunuz? Bilgisayara bağlanıp arızanın direk olarka tespit edileceğini düşünüyorsanız zaten yetkili servise boşuna gidiyorsunuz, gidin dışarıda orjinal diyagnoz cihazı olan bir özel Honda servisine bağlasın bilgisayara arıza tak diye karşınıza çıksın orada yaptırmasanız bile 30 ile 50 TL arası bir bilgisayarla arıza tespit ücreti alırlar.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    İnşallah sorun şak diye çözülür ya. Valla neyi kastediyor tam olarak bilmiyorum. Yarın bir götür ustanın dediğini oradaki ustalara bir aynen ilet bakalım ;) merak icindeyim

• alternator veya akü problemi,
    veya araç hava kaçırıyor olabilir,
    ayrıca termostatıda değiştir. açılıp kapanmada sorun varsa oluşacak basınçtan dolayı rolantiyi etkiliyor olabilir. bütün aksamlar saat gibi çalışmalı. japon mühendisliği değmiş araçlarda yaşanan problemler bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 22 Haziran 2016; 0:54:43 >
  • acr kullanıcısına yanıt
    Termostat kisin sonunda degisti. Nette yaptigim arastirmalara gore egr valfi sorun yapabiliyormus. Hani egzoz gazinin geri sonusumunu saglayan parca. Bugun fişini cekip calistirdim. Normal calisti. Ancak hareket ettirip gozlemleme sansim olmadi. Yarin baktirayim bir

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Umuyorum ustam. Bezdim artik cunku

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.