Şimdi Ara

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
13.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ustanin!!! aldigim filtreleri degisirken yag kapaginin contasini degismedigi ve sonrasinda aracin yag kapagindan yag kacirdigi olayla seruven baslar.
    Baska bir ustaya gidilir, oda sorunu cozer ama sicak manifolda benzin ve suyla temizleme yapar ve arac fislamaya baslar.
    Kars ilinde kimse cozemez, erzurumda gercek bir usta motor ile manifold arasindaki bir cekvalfin zarar gordugunu soyler ancak vakit olmadigindan yaptirilmaz.
    Senenin sonunda memlekete samsuna gidilir. Opel servisinden ayrilip ozel tamirhane acan bir ustanin!!! yanina gidilir ve bahsolunan parca degistirilir. Sadece 70 tl lik bir parca dikkat edin.
    Parca sokulursen beyin vs de sokulur takilir.
    İlk gunun aksaminda arac ariza isigi yakar. Ustaya gidilir. Birseyler yapar sondurur ama ayni arza hafizadadir.
    Baska bir ustaya!!! gidilir oda kalibrasyon gerekli deyip yaptirilir, ancak servis cikisi ariza kodu kabak gibi ekrandadir.
    Opel reis yetkiliye gidilir. Durum anlatilir. Arac birakilir. Ertesi gun telefon aci aci calar:) Beynin ayaklarindan biri kirik, yenisi 3000, yas indirimi ile 2250tl. Ancak once tamir edilir der. Beyin servisten alinir, samsundaki herkesin gittigi beyincide bir ayak yaptirilir. Orjinalinden saglam oldugu gorulunce 20 tl verilip cikilir.
    Yetkili servise gidilir. Parca montaj ettirilir. Genel kontrol ve fatura;
    250tl. Ayrinti 2 saat diagnoz isciligi ve kdv. Para bayilinir. Cikilir.
    Velhasili usta denilen sanayi esnafinin bir yag filtre contasini degismemesi sonucu 20+170+70+250= 510 tl odebir. Hemde haybeye odenir. Sonrada servisin kiymeti anlasilir.
    Siz yine iyisiniz. Ariza bulunursa parca+iscilik denmis. Bana direk diagnoz gecirdiler:)))
    Cok oldu ama 3-4 ay bunlari yasadim. Haybeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

:) Vay anasını arkadaş. Geçenlerde bende gittim yetkili servise. Arıza tespitine 60 lira aldılar. Sizinki niye öyle çok anlamadım. Bide 60 lirayi aldilar bende ve arabanın sorununu cozemedikleri gibide 2 gün kalsin denildi. Alt tarafi airbag isigi yaniyodu. Orda dusundum sonra bu arabayi 2 gun biraksam beni iyi öperler diye. Sonra aldim arabayi tabi ama özellerde anlamadı. Mecbur paramiz olunca tekrar goturcem yetkiliye. Adamlar YETKILI Çunki :)))

Araç Peugeot mu hocam

• Çüşşşş.
    Geçen yıl Toyota da arıza tespit 50tl.
    İslem yapılırsa bu ücret alınmıyordu!
    Işık falan yanıyorsa elm cihazı ile hata görünür aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: pog

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

:) Vay anasını arkadaş. Geçenlerde bende gittim yetkili servise. Arıza tespitine 60 lira aldılar. Sizinki niye öyle çok anlamadım. Bide 60 lirayi aldilar bende ve arabanın sorununu cozemedikleri gibide 2 gün kalsin denildi. Alt tarafi airbag isigi yaniyodu. Orda dusundum sonra bu arabayi 2 gun biraksam beni iyi öperler diye. Sonra aldim arabayi tabi ama özellerde anlamadı. Mecbur paramiz olunca tekrar goturcem yetkiliye. Adamlar YETKILI Çunki :)))

Araç Peugeot mu hocam

Chevrolet Epica

• Pi kullanıcısına yanıt
    Ford şu anda yeni motoru ve yenilediği ps şanzımanı ile gözümde Vw den bir tık yukarıda.

Üstüne arkadaşın 2015 model benzinli focusa yetkili serviste 300 liraya bakım yaptırdık. Birde zamlı fiyat zamdan önce bizim C maxın bakımını 250 liraya yaptırmıştım.

• Pi kullanıcısına yanıt
    honda servis ve yedek parçada bmw ve mb den daha pahalı. bu arada şu devir düşmesi mevzusunu gel ayarlayalım diyorum sana olabilecekler belli ilk başta lpgciye gidilecek parametreler ayarlanacak eğer olmazsa sırayla map sensörü değişecek rolanti motoru değişecek gerekirse boğaz kelebeği değişecek olmadı enjektörler değişecek ama sorun düzelecek. gel ilk önce arızayı tespit edelim sonra yaptırırsın. bi gelemedin gittin 50 liralık yakıt çok geliyor. allah aşkına eren gel bandırmaya şu işi halledelim. ben huzursuz oldum bi bulunamadı şu arızan. başka yere filan gitme sakın ilk geleceğin yer bandırma olsun. düşündüğün gün için telefonlaşalım. benim nöbetim olmadığı tatil olan bi güne ayarlayalım. çözeceğiz bu işi diyorum daha ne diyeyim sana :S
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Koltugun altında iste. Hemen altinda. Egil bir bak bulursun orada. Soket zamanla kirleniyor. Guzel bir kontak spreyiyle sorun halloluyor. Yani genelde boyledir bu

• one man one engine kullanıcısına yanıt
    Yok artik Ne icin 600 istediler? Ariza tespiti icin mi?

• Ustam arabayi satacagim satamiyorum su halde. Dogru duzgun anlayan da yok. Sozde tamirci bunlar. Su is hallolsun 300e razıyım. Hadi olsun 400 Yaptirir yaptirmaz satacagim. Bir daha da honda monda almam. Bu ne yav dogru ustasi yok

• beyzade0606 kullanıcısına yanıt
    Evet biraz oyle. Yalniz lamba falan bir sey yanmıyor ustam. Keske yansa da baksak nedir diye. Korkuyorum deneme yanilma yoluyla masraf cikartacaklar

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Fordun arabalari guzel bana gorede. Bir yamuklarini gormedim. Vosvogenle karsilastirinca hele. Ancak piyasa arabasi oldugundan fiyatlar epey pahali. Ha kullanan adam icin iyi

• Hocam aracın lpgli olduğu için büyük ihtimal bir kaç parçada deneme yanılma yoluyla değişim olacak. Bu da serviste belini büker. Şöyle sadece hondaya bakan özel bir serviste sorun tespiti yaptır . Bildiğim kadarıyla o kasada kronik sorun.

Senden ricam su ustanın internetten numarasını bul bir ara. Bayram duman. Duman oto Antalya yeni sanayi. Ben de numarası yok ama ama bayram abi iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yapma yav. 60 neree 150 + kdv nere. Bak kdv si bile var Valla korkuyorum cikaracaklari fiyata. Ama ne yapalim mecbur bu seferlik gidecegiz. Allah bilir arizali parca ne cikacak. Hayır simdi parcayi degistirtsen gecirecekler. Degistirtmesen ayri gecirecekler

geçmiş olsun. her araç sahibini ille bir kez öpeceğiz diyorlar desenize

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tamam da lpg ile sorunum yok benim. Benzinde yapiyor bu mevzuyu. Halloldu sandim ama bi cacik olmamis. Gene ayni.. Gelmesi sorun degil. Zaman lazim onun icin. Burda bile servise gidemiyorum dogru duzgun. Bu arada kararimi verdim. Arabayi satinca ne alacam biliyor musun

• bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hocam inallardan ayrilma elemanlar varmış. Oraya gittim bir sey degismedi. Onerilen bir servisti. Baktim bu isin boyle çözüleceği yok. Kendi servisine gideyim dedim. Ya herro ya merro artik.

Yalniz devir dusmesi benzinde de oluyor. Benzinde ufak olunca gazda daha fazla hissediliyor haliyle.

Yarin bir arayayim bakayim o zaman. Eyvallah

• Pi kullanıcısına yanıt
    ya lpg ile sorunum yok diye tutturdun gittin :S senin sorunun belli gel diyorum çözelim :S

zaten benim fikirlerime katılmıyorsun alacağın araba fiat olur :D
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah ustam. Saglik olsun deyip bir kez ugrayacagiz artik

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Mantigimi birakip aski seciyorum

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar?

Tamam soz bak. Bi ugrayayim geleceğim soz.

• Pi kullanıcısına yanıt
    üfff cihaz yanıyor eren abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aracinin benzin haritasini sifirlattinmi hic. Arac zamanla lpg den dolayi zengin/fakir karisimdan benzin yakit haritasini bozuyor. Sende bozuk haritanin uzerine lpg ayari yaptirdikca olay dahada vahimlesiyor. Dedigimi dene bir. Sonrada bir depo benzinle gez. Sonra bir lpg ciye gidip ayar yaptir. Eger subap vs degilse bundan olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.