Şimdi Ara

Yetkili Serviste Arıza Tespiti Hakkında 150tl +KDV İstiyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
0
Favori
13.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Millet bosuna reno, fiat almiyor. Burdan bunu goruyoruz. Şeytan diyor al 1.3 linea bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Iyi bari 20 lira daha dusuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Lutfen arabama hakaret etmeyin. O gonlumun yeni modeli Abim alsinlar para almasınlar demiyoruz. Ama insan gibi para istesinler. Sanayi parasina yapsinlar demiyorum. Az daha yüksek alsinlar her zaman gideyim onlara. 2 3 kati fiyat cekmenin manasi yok. Musteriye kaz gozuyle bakiyorlar.

Araba eski diye adamlar bu arabayla uğraşıcaz sonra sahibi çekip gidecek diye düşünüyor o yüzden uçuk fiyat çekelim uğraşmaya değsin diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Millet bosuna reno, fiat almiyor. Burdan bunu goruyoruz. Şeytan diyor al 1.3 linea bak keyfine

renonun servisi çok pahalı,fiat daha iyi

aynı arıza benim arabadada var altı aydır böyle kullanıyorum,usta boğaz kelebeği bozuk diyor,sanayide cihaza bağlattım birşey bulamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 20 Haziran 2016; 23:55:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu devir düşmesi yada dalgalanması benzinli araçlarda kronik sanırım. Marka model farketmeksizin bütün araçlarda bu sorunla ilgili yazıları okuyoruz forumlarda.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Yani yaptirmaz gider diye dusunebilirler. Dogrudur. Ama onlar acisindan fark yok. Sonucta ayni sistem. Hatta daha basiti. Gorecegiz artik bakalım

• anaconda41 kullanıcısına yanıt
    Allah belasini versin cozulmedi bir turlu. Cesit cesit sorun var iste. Kimisi stop eder. Kimisi devir dalgalanir. Kimisi calismaz falan. Sonucta cozecegiz dediler.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Yok zaten şeytana uymayacagim. Sorun yok

Lpg var mıydı sende usta? Yoktu saniyorum?

Sorun su. Sicak havalarda bosa atinca oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 21 Haziran 2016; 0:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

:) Vay anasını arkadaş. Geçenlerde bende gittim yetkili servise. Arıza tespitine 60 lira aldılar. Sizinki niye öyle çok anlamadım. Bide 60 lirayi aldilar bende ve arabanın sorununu cozemedikleri gibide 2 gün kalsin denildi. Alt tarafi airbag isigi yaniyodu. Orda dusundum sonra bu arabayi 2 gun biraksam beni iyi öperler diye. Sonra aldim arabayi tabi ama özellerde anlamadı. Mecbur paramiz olunca tekrar goturcem yetkiliye. Adamlar YETKILI Çunki :)))

hocam koltuk altındaki airbag soketlerini kontrol edin, yerinden çıkmış, temassızlık ediyor olabilir. Astra g de sürekli başımıza gelirdi. Biraz elledikmi ışık sönerdi. Muhtemelen sizde de aynısı var.
  • Sanırım daha önce de sorununuz bi konuda vardı. Aynı dertten bende muzdaripim boşa atınca devir düşüyor sonra toparliyor binde bir stop ediyor değişmeyen yeri kalmadı hâlâ aynı. Rahatsızim bu durumdan başka da problemi yok, artık takmiyorym gittiği yere kadar gitsin.

Sonucu ilan edecegim ustam buradan cumle aleme. Bilgi veririm

• Aynı böyle yazmıştı n o zaman da.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Honda Crv nin ilk bakımına 750 lira basit bir krom egzoz çıkışına 250 lira isteyen honda servis konusunda hiç masum değil içeri girmenin dahi paralı olduğu durum bu işte 😄

Fordu takdir ediyorum bu konuda hem servis ücretleri çok uygun, hem de garanti bittikten sonra serviste kolay kolay öpülmüyorsun

• Motordaki bütün sensör ve ateşleme sistemi değişti serviste. Her tarafı kontrol edildi ariza cihazında arıza yok. Bir sonrakinde yakıt hattını kontrol ettirecem depodan itibaren. Ordan da bisey çıkmazsa artık arabanın conta yakmasını, hararet yapmasını bekleyeceğiz.

Yaptiramadim ki ama.

Ustam icimi karartma ya. Onlari degisirsek battik biz desene E bunlari degistik diyelim. Ya duzelmezse demedin mi?

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep tecrube ustam iste. Bu yastan sonra fordcu mu olsak ne

• Benden vw servisi 600 tl istedi.kdv dahil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

:) Vay anasını arkadaş. Geçenlerde bende gittim yetkili servise. Arıza tespitine 60 lira aldılar. Sizinki niye öyle çok anlamadım. Bide 60 lirayi aldilar bende ve arabanın sorununu cozemedikleri gibide 2 gün kalsin denildi. Alt tarafi airbag isigi yaniyodu. Orda dusundum sonra bu arabayi 2 gun biraksam beni iyi öperler diye. Sonra aldim arabayi tabi ama özellerde anlamadı. Mecbur paramiz olunca tekrar goturcem yetkiliye. Adamlar YETKILI Çunki :)))

hocam koltuk altındaki airbag soketlerini kontrol edin, yerinden çıkmış, temassızlık ediyor olabilir. Astra g de sürekli başımıza gelirdi. Biraz elledikmi ışık sönerdi. Muhtemelen sizde de aynısı var.

Hocam ondan oldugunu zannetmiyorum ama bi denim. Aracim chevrolet epica. Klima radyatoru degismisti. Ön konsol direksiyon ile birlikde komple sökülmustu. Sonra geri takildi hepsi ama airbag isigi yandi ondan sonra. Bi türlude sönmedi. Koltugun altinda nerede bu kablolar ben bi incelim yarin

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

60 lira gerçekten bedava hocam :)

Konu sahibi arkadaş 150 lira odeyince banada bedava geldi :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.