Bildirim
Araç ön düzeni için servis mi, öndüzenci mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Servis -
Mekanik parça değişimlerimi her zaman yetkili servise yaptırırım, başka yere güvenemiyorum. -
Sadece öndüzenle uğraşan usta bu konuda daha başarılı olmaz mı.
ben öyle düşündüm aslında -
on duzencinin yaptigi: on duzeni once kontrol eder, degismesi gereken parca varsa size soyler; yoksa ayarlari degismesi gerekiyorsa degistirir. degisecek parca varsa bu parcalari ister serviste ister ozelde degistirebilirsiniz.
ama iyi bir arastirma yapmanizi kesinlikle tavsiye ederim. on duzeni herkes beceremiyor. vardir her yerde 1-2 tane isin erbabi. onlara yaptirin.
serviste rot-balans ayar fiyatlari yuksek oluyor. hatta bazi servislerde teknik alet yok anlasmali calistigi rot balanscilar var oraya gotururler.
eger izmirdeyseniz bildigim bir-iki yer var isterseniz soyleyebilirim. -
Osmaniyedeyim hocam. Servis Adanada var. 100km uzakta.
Burda sanayi var. -
Ön düzen de parça değişimi yapıldığı için sanayide güvenilir bir usta tarafında yapılabilir.
ilk önce bir rot balansçıya gidip değişmesi gereken parçaları yazdırın.
sonra ustanızla bu, bu parçalar değişecek diye konuşun. anlaşma sonrası gidip parçalarınızı alın ve ustaya değiştirtin.
işlem sonrası ilk gittiğiniz rot balansçıya gidip rot ayarı yaptırın. -
peki burçlar salıncakla beraber mi değişmeli? -
Bende köyden gelirken aracı biraz hırpalamışım sol önden gıcırdama geliyor. Salıncaklar burçlar değişecek herhalde. Başka bir şey önerir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X