Hangi İnterneti Tavsiye Edersiniz ?
Türk telekom taahhütüm çok şükür bitti direk kapattırdım interneti 8mbps kullanıyordum buraya 50mbps vdsl internet geldi fiber değilmiş sizce hangi firmadan almalıyım ? 50mbps(64e kadar destekliyor) 130tl süperonline da modemi kurulumu vs hepsi dahil taahhütü 1 sene aklıma yattı ama birde sizlere danışmak istedim. hiç bir şekilde kesinti yaşamak istemiyorum internette sabahtan beri millenicom turknet gibi firmaların yorumlarını okudum ve 20-30 lira için sıkıntıya gerek olmadığı kanaatindeyim. Sizlerin işini bilen arkadaşların değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Hangi cihazı almalıyım?
Yurtdışı alacağım aklımda note 8 note 9 var şuan fakat oyun testlerine baktığımda cod mobile note 8 çok yüksek grafiklerde açarken note 9 medium da açıyor. Sizlerin tavsiyesi nedir ? Pro versiyonlarıda olabilir.
Koşu mu Bisiklet mi Boks mu ?
Cardio için üçünden hangisini yapmamı tavsiye edersiniz koşu için bu soğukta sahile gitmem gerekecek bisiklet içinde aynı tabi birde bisiklet almam gerekecek fakat kum torbası alırsam evdee hazırda barfiks demiri var ona takıp sporu yapabilirim kum torbası işime geliyor açıkcası. sizin tavsiyeniz nedir ?
Not: Amaç karın kası yapmak.
Saat tavsiyesi istiyorum.
Akıllı saat alacağım sizce hangi saati almalıyım görüşünü iyi olsun spor yaparken yardımcı olsun kafi benim için. Mümkünse uygun fiyatlı. Teşekkürler
Android 7 nereye kadar gider ?
Telefonumda android 7.1.2 Miui 11.0.2.0 yüklü daha güncelleme gelmiyor bunun uygulama desteği ne zaman kesilir ? Yani oyun uygulama indirilemeyecek duruma ne zaman gelir ?
Laptopun parçalarının ömrü
Laptopun parçalarının ömrünü nasıl olcebilirim? 5 yıllık laptop genel olarak 940m ekran kartı i5 işlemci 4 GB ram var ilk başlarda GTA 5 açan PC şimdi Chrome kasıyor diye opera indirdim. Sıkıntının nerede olduğunu bulmak istiyorum aklımdaki şey SSD takayım 8 GB ram takviyesi yapayım içini temizleyip termal macun süreyim ama diğer parçaların da durumunu öğrenmek istiyorum durduk yere 700 TL zarara girmeyelim. Teşekkürler
Kasa Katlamak
50 lira ile başlayıp 10 gün boyunca 2 orana oynarsak 50bin lira yapıyor 2 maçta 2 oran çıkartılabir. Bu işte profesyoneller olarak bir grup kuralım ve bu sistemi uygulayalım.
Vücut sıkılaşması için (sarkıklar)
Merhabalar, bir kaç gün sonra spora başlıyorum diyetteydim ve göbekteki yağlar yumuşadı sarkacak gibi duruyor bunun için nasıl önlem alabilirim ? araştırdığım kadarıyla 1000mg c vitamini ve kolajen almam gerekiyor birde korse alacağım başka yapabileceğim bir şey var mı ? maksat önlem alalım sonra ameliyat gibi durumlara girmek istemiyorum.
C vitamini HK
Suda eriyenden mi alınmalı yoksa hap mı ?
Bu Ürün Alınmalı mı ?
Malum korona günlerindeyiz ve spor salonuna gitmek istemiyorum.
https://www.n11.com/urun/leyaton-lyt-39-fonksiyonel-duvar-barfiks-aleti-1662939?magaza=beratsport
şu ürünü almamı önerir misiniz ?
Pull up - Sırt
Chin up - ön kol
Dips - arka kol
Şınav - göğüs
Karın ve bacak hareketlerini bu ürünle yapabiliyoruz.
Omuzlar içinde artık amuda kalkıp şınav çekerim :) zaten yukarıdaki hareketleri yapınca omuzda çalışmış oluyor bir nevi.
tavsiye eder misiniz ürünü ?
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.474 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar