Bilkent Kayıt Maili
Bilkent c.e. %50 vs Boun i.e.
|
Ben yaptım siz yapmayın
Bluetooth kayboldu
Arkadaşlar merhaba asus laptopum var. Bugün saat 1 gibi kablosuz kulaklığı çıkarıp bilgisayarı kapadım sonra kapatırken de güncelleme vardı onu yaptım sonra 5 gibi pcyi açtım biraz oyun oynadım ve kulaklıkları tekrar takmak istedim ama baktığımda pcde bluetoothla alakalı hiçbir şey kalmamış pc bana bluetooth yok diyip duruyor şu an cidden sinir olmuş nerdeyse bir saattir bununla işin kötü yani sebebinin neden kaynaklandığından da tam emin değilim cidden bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim
Sınav açıklanmadan son tahminleriniz
|
110 tyt 78.75 ayt 94.5 obp
|
Sınav Senesi Kısa Süreli Yurt Dışına Gitmek
Öncelikle merhabalar. 12.sınıf öğrencisiyim ve Anadolu'da bir fen lisesinde eğitimimi sürdürmekteyim. Dün bir hocamdan telefon aldım ve bana Romanya'da bir robotik kampına gitmek ister misin diye sordu. Açıkçası çok kararsız kaldım ve size sormak istedim. Derece hedefim var ve planlarımın çok da iyi gittiği söylenemez özellikle tytde sorunlarım var fakat çözebileceğimi düşünüyorum. Kamp şubat ayının sonunda 1 hafta sürecek ve masrafları okul karşılayacak. Bir yanım inanılmaz bir şekilde gitmek istiyor bir yanım eğer koparsam ne yapacağım diye kara kara düşünüyor. Tabi bir de koronanın gidişatı yüzünden son dakikalarda iptal olmasının beni gayet kötü etkilemesi gibi bir ihtimal de var. Yani arada kalmış durumdayım size fikir danışmak istedim.
Teşekkürler
2022 Derece Hedefi İçin Öneriler
Öncelikle merhabalar bu sene itibariyle 11. sınıfı bitirdim. Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği hedefliyorum. 9 ve 10. sınıfta yattım o yüzden tyt fen çok kötü durumda ve şu anda tyt netlerim 75-85 arası değişiyor. 11. sınıfta sıkı tuttum diyebilirim. 11 matematiği tamamıyla hallettim (ama yine de ufak bir güvensizlik var içimde) 11 fizikte elektrik ünitesinde manyetizma hariç genel olarak daha çalışma fırsatı bulamadım. Kimyada çözünürlük ve entalpi de eksiklerim var. Biyoloji de çok eksiğim yok ama sindirim sonrasını tekrar etsem iyi olacak. Benim tyt kısmındaki asıl sorunum Türkçede, önce matematikten başlarsam 30un üstüne rahat çıkabiliyorum ama Türkçeden başladığımda 20lere düşüyor yani süre sıkıntım var. Şu an yeterince vaktim olduğunu düşünüyorum ama planlama konusunda çok beceriksizim . Bu yazki amacım hem 11i hem de tyt matematik ve feni halletmek. Planlama konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim, önerileriniz benim için gerçekten önemli. Bir de paragraf ve problemler de hangi yayını önerirsiniz en yakın zamanda 20 paragraf 20 problem düzenine başlamak istiyorum.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.602 (Bu ay: 34)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar