Şimdi Ara

Sınav Senesi Kısa Süreli Yurt Dışına Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. 12.sınıf öğrencisiyim ve Anadolu'da bir fen lisesinde eğitimimi sürdürmekteyim. Dün bir hocamdan telefon aldım ve bana Romanya'da bir robotik kampına gitmek ister misin diye sordu. Açıkçası çok kararsız kaldım ve size sormak istedim. Derece hedefim var ve planlarımın çok da iyi gittiği söylenemez özellikle tytde sorunlarım var fakat çözebileceğimi düşünüyorum. Kamp şubat ayının sonunda 1 hafta sürecek ve masrafları okul karşılayacak. Bir yanım inanılmaz bir şekilde gitmek istiyor bir yanım eğer koparsam ne yapacağım diye kara kara düşünüyor. Tabi bir de koronanın gidişatı yüzünden son dakikalarda iptal olmasının beni gayet kötü etkilemesi gibi bir ihtimal de var. Yani arada kalmış durumdayım size fikir danışmak istedim.

Teşekkürler

• gitmezsen ayıp etmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 1 haftadan ne olacak gitmezsen adam değilsin bizim için de eğlen

• Git hocam güzel fırsat. 1hafta hasta olmuşsun ya da akrabalar gelmiş gibi düşün.

• Ben 1 hafta ankaraya gittim kafa dağıttım gelince çok daha verimli çalışmaya başladım git brnce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boyle cvye koymalik seyleri kacirmayin, gelecekte ossde 8420.oldum yazmak yerine su kampta bulundum yazmak daha onemli

• Muazzam fırsat gogogogogogoo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben yks kasarken korona olduydum 15 gün falan çöpe gitmişti ne dinlendim ne çalıştım bok gibi bi durumdu toparladım sonra. Bir hafta yüzünden çok şey kaçacağını düşünmüyorum. Kaçırma bence tempon değişir dönüşte daha iyi bile çalışabilirsin.

• Git bence.

• vay be hocam siz ne ettiniz de böyle bir fırsatla karşılaştınız helal olsun

• jiijii kullanıcısına yanıt

bu yorum beni paramparça etti.Neden?:(

• son aylar 1 haftadan daha fazlasını yatarak geçiriyosun zaten kaçırma derim

• cantbeblankbabe C kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar cevap veren, fikirlerini benimle paylaşan herkese çok teşekkürler. Sizin de önerileriniz dahilinde gitme kararı aldım artık bu saatten sonrası koronanın seyrine bakıyor top benden çıktı. 

• Hocam ben gitmenizi tavsiye ederim orada bulunmanız ve tanışacağız kişiler ileride size çok katkı sağlar sınav bir şekilde hallolur.İlgili,meraklı ve özverili olduktan sonra emin olun o büyük sıralamaların o kadar büyükçe bir önemi kalmıyor zamanında biz de hazırlanırken bu sıralama işini çok ciddiye alırdık o kadar da büyük bir etkisi olmadığını gördük üniye girince. Gidin, bir şeyler öğrenmeye ve biraz da eğlenmeye bakın :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle git

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tornado_123 T kullanıcısına yanıt

Git bence de hem kafan dağılır, dinlenirsin. Dönünce daha iyi çalışırsın diye düşünüyorum.

• 1 haftadan bir şey olmaz, gidersin kafanı temizler yeni bulunmuş motivasyon ile derslerine dönersin

• git

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.