Şimdi Ara

Ev üniversite arası uzun sürmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev üniversite arası 1 saat 15dk falan sürüyor bir günde totalde 2.30saat yolda gidiyor ve 3 araç değiştiriyorum ne yapmalı? özel araçla normalde 20 25dk falandır küçük bir motor alayım mı acaba

• Hacettepeye nereden gelirsen gel kesin 1 saat sürüyor zaten, bir de Ankaranın 30dklık yolu 1 saat yapan ulaşım ağını düşününce normal

Küçük motor da sıkışık trafikte riskli olabilir diye düşünüyorum, hele ki bulvarlarda vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Eylül 2024; 13:39:12 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt
    Aynen zaten kızılayda oturan arkadaşım bile 50dkda geliyor beytepe sonrası kampuse girmek zaten uzun kısım sizin kaç saat sürüyordu hocam ve çalışmanızı buna göre nasıl uydurdunuz? Bu sene hazırlıktayım çok sıkıntı yok ama 2 3 4. Sınıfta çalışmadan gidecek bir zaman olarak düşününce dezavantaj gibi hissettiriyor.
  • Cibiggi kullanıcısına yanıt
    Benim de sizin gibi 2.15-2.30 saat gidiyor, yani yurda göre zaman kaybı var ama ben 1de keşke şu kadar zamanım olsaydı diyeceğim bir an yaşamadım pek, çoğu zaman milli kütüphaneyi kullandım yol üstünde olduğu için akşama kadar çalışıp öyle devam ediyordum. Kampüste akşama kadar durup öyle çıktığım da oluyordu.
    Zaten sınav günü telefona baka baka gittiğim için yol 10dk gibi hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Eylül 2024; 14:29:4 >
    Milli kütüphaneye nasıl gidiyordunuz hocam kampusten 550ye mi biniyordunux sonrası nasıldı?
    Evet 550 ile kampüsten metroya gidip oradan Kızılay tarafına binince zaten milli kütüphane durağı var kızılaydan 2 önce, yalnız ilk girişte üye olmak gerekiyor kimlik kartı okutup geçiyoruz

Bu arada 550 sayısı değişecekmiş sanırım

ego genel müdürlüğü
    550 BEYTEPE METRO İSTASYONU - HACETTEPE KAMPÜSÜ hattının yerine 130 BEYTEPE METRO İSTASYONU - HACETTEPE KAMPÜSÜ hatları ile 21.09.2024 Cumartesi gününden itibaren toplu taşıma hizmeti verilmeye devam edilecektir.
    https://www.ego.gov.tr/tr/duyuru/7527/550-beytepe-metro-istasyonu-hacettepe-kampusu-hattinin-yerine-130-beytepe-metro-istasyonu-hacettepe-kampusu-hatlari-ile-21-09-2024-cumartesi-gununden-itibaren-toplu-tasima-hizmeti-verilmeye-devam-edilecektir

Anladım ben tek araçla gidiliyor sandım bunun da zamanına bakarım ortalama kaç dakika sürüyordu milli kütüphaneye gidişiniz. 130 olacağını bilmiyordum çok teşekkür ederim
    Yani kampüsteki yoğunluğa göre değişiyor, Beytepe metrodan milli kütüphaneye gitmek 15dk falan ama bizim orada çok sıra varsa 30dk daha eklenebiliyor
    Ben galiba eklenmii halina denk geldim :D oryantasyon kalabalık diye zor oluyordu. Isterseniz bu sene içinde bir gün sizinle ufak görüşebiliriz hocam
    Olabilir müsait bir zamanda
  • Hocam 2 saat altı katlanılabilir gibi ya yolun yürümesi vs dahil totalde
  • İstanbul için tek yön 1 saat, gidiş-geliş 2 saat standart gibi oluyor. Ona göre düşünün. Diğer şehirlerde yaşayanlar yolda zaman harcamaya çok alışık değiller sanırım. En azından bu sorunu tek çeken sizler değilsiniz aklınızda bulunsun.

Aynı yolu otobüsle akşam 6'da 2 saatte, pazar sabahı ise 20 dkde gitmek enteresan bir his veriyor tabi. Mühendislik öğrencisi olarak 50 senede bu sorunu çözemeyenlere veya çözmeyenlere selam olsun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.