Öncelikle merhabalar bu sene itibariyle 11. sınıfı bitirdim. Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği hedefliyorum. 9 ve 10. sınıfta yattım o yüzden tyt fen çok kötü durumda ve şu anda tyt netlerim 75-85 arası değişiyor. 11. sınıfta sıkı tuttum diyebilirim. 11 matematiği tamamıyla hallettim (ama yine de ufak bir güvensizlik var içimde) 11 fizikte elektrik ünitesinde manyetizma hariç genel olarak daha çalışma fırsatı bulamadım. Kimyada çözünürlük ve entalpi de eksiklerim var. Biyoloji de çok eksiğim yok ama sindirim sonrasını tekrar etsem iyi olacak. Benim tyt kısmındaki asıl sorunum Türkçede, önce matematikten başlarsam 30un üstüne rahat çıkabiliyorum ama Türkçeden başladığımda 20lere düşüyor yani süre sıkıntım var. Şu an yeterince vaktim olduğunu düşünüyorum ama planlama konusunda çok beceriksizim . Bu yazki amacım hem 11i hem de tyt matematik ve feni halletmek. Planlama konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim, önerileriniz benim için gerçekten önemli. Bir de paragraf ve problemler de hangi yayını önerirsiniz en yakın zamanda 20 paragraf 20 problem düzenine başlamak istiyorum. |
2022 Derece Hedefi İçin Öneriler
-
-
hocam ben 11im. kendimce küçük bir tavsiye vereyim. bence fiziğin kalan kısımlarına hemen başlamalısın. 11 fiziği baya sağlam. fizikle barış tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 27 Haziran 2021; 19:8:28 > -
Rez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dur kardeş ortalık karışık zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öncelikle sağ ol önerin için. sizin hedef nedir peki hocam? ne durumdasın, ne çalışıyorsun bu aralar?
-
abi ne yapalım bizim de totomuz sıkışmaya başladı sıra bizde artık
-
rez
-
endemik problemler - ari bilgi sarmal paragraf
-
hocam peki zorluk seviyeleri nasıl? başlarda çok zor bir yayın çözmek istemiyorum açıkçası problemlerde aynı şekilde paragraf da öyle paragrafta özellikle giriş için kolay olmasını tercih ederim
-
hocam vallaha yükseklere oynamaya çalışıcağım işte. bilgisayar mühendisliği düşünüyorum. ancak yüksek yerler için şimdilik yeterli performans sergileyemiyorum. manyetizmanın sonuna geldim. yakında dershane başlayacak, tyt türkçe, mat, geo kopturup gidecez artık, bakacaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 27 Haziran 2021; 19:12:13 > -
hocam endemik ortanın üstü zannedersem. benim probleblerim iyiydi apotemiden başladım. problemler bence fazla büyütülecek bir konu değil. yksnin biraz üstünü çözseniz yeterli bence. problemlerde önemli olan bence basit düşünmek ve pratiklik. elinizin alışması zor kaynak çözmenizden evladır bence. ancak arada bir yorum sorusuna da kimse hayır demez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brosbeforehoes -- 27 Haziran 2021; 19:13:48 > -
Paragraf ve problemde bilgi sarmal kullanabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Temelin varsa kolay orta soru bankaları çözme en zor soruları çöz ve deneme tekrar yap bu kadar
Hocam peki çalışma düzeniniz nasıl günlük ne kadar çalışabiliyorsunuz?
-
Temelin varsa demek kaç net?
Bu seneki ayt fiziğe bak zor olanlar 11.sınıf konuları. Kimya biyo boşver fizik aban. Benim fizik full bitti yazın haftada 1,2 kere nihat bilginden zor çözüp işi halledicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2-3 verimli saati anca tutuyorum. bu fizikte sağ el kuralı şeysi sıktı biraz. bir türlü anlayamadım.
Öncelikle mesaj atan herkese teşekkür ederim değerli önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için peki plan yapma konusunda bana verebileceğiniz bir öneri var mıdır? programlarım ya çok dengesiz ya çok yetersiz oluyor program yapmadığım zaman da ders çalışmakta çok zorlanıyorum.
-
Up
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- dershane deneme sınavları fiyatları 2024
- acil problemler zor mu
- odtü yüksek lisans
- üniversite hastanesi diş teli fiyatları
- lise diplomamı kaybettim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X