< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2022 Derece Hedefi İçin Öneriler (2. sayfa)
-
-
teşekkür ederim önerileriniz için ben de aslında süreye pek takılmıyorum ama planladığım konuları genelde yetiştiremiyorum sorunum burada benim. tyt-11 konusuna gelirse de 11 i 1 aydır filan sıfırdan çalışıyorum dyk kurslarına kadar türkçe ve problem dışında pek tyt bakmaya niyetim yok zaten istesem pek bakamayacağım 11in bitmesi zannımca 15-20 sürecek çünkü. Hocam peki sizin hedefler ne, ne yazmayı düşünüyorsunuz?
-
hocam ben 5k-10k arası tıp istiyorum ama açıkçası şu son dönem büyük strese girdim olmayacak sanki ya da mezuna kalacağım gibi 1 sene çok az geliyor
sizde durumlar nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneme çöz bol bol. Şimdiden başla çözmeye, erken değil.
-
Hocam ben başta da söylediğim gibi derece için uğraşıyorum şimdilik moral ve motivasyon olarak iyi bir durumdayım ve yani önümüzde 1 yıl gibi inanılmaz bir süre var daha. sana önerim sakın bırakma daha çok başlardayız mezun kalma gibi bir şeyi aklının ucundan bile geçirmemeni öneririm. Ne olursa olsun son ana kadar çalışmak gerek mezuna kalma gibi bir ihtimal olsa bile o sınav olduktan sıralamalar geldikten sonra düşünülmesi gereken bir sorun şu an mezuna kalma ihtimalini düşünürsen çok kötü etkilenirsin. Hiçbir şey bitmedi daha o yüzden bu kadar stres için daha erken son 2-3 aya sakla bu stresi yani ben de stresliyim olmama gibi bir şansımız yok ama her şeyi kararında bırakmak gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Deneme çözmeye 11in başında başladım başlarda 60 civarındaydı şuan 85lere çıkabiliyorum ama daha fazla olmuyor çalışmadan. o yüzden biraz tyt çalışmaya başlayana kadar ara verdim süreyi kullanmayı öğrenerek yapabildiğim maksimum netlere ulaştım şu an.
-
Çözümleri dinleyerek gitmek bir şey katar mı endemikte. Git gide sorular kafamda oturuyor ama
hocam çalışıyorum ama bu ihtimalleri düşünmeden edemiyor insan
bu arada başarılar hocam tyt netiniz iyiymiş yıl içinde tyt çalıştınız mı yoksa temelinizdenmi kaynaklı
Tekrar cozeceksen sorun yok ama dinleyip geciyorsan kafanda oturdugunu hissetsen bile yeterince verimli olmaz bence
-
tyt matematik temelim iyi bir seviyede ama onun dışında temel çok da iyi değil zamanlamayı da olabildiğince toparladığım için bu netlere çıkabiliyorum. ama benim en büyük sorunum türkçe. türkçeyi kısa sürede 35 üstünde yapmaya başlarsam 100 üzerine rahatça çıkabilirim ama türkçyie hızlı çözersem netler 20lere düşüyor yavaş çözersem de matematiğe zaman kalmıyor. Ufak bir paradoxa girdiğim için deneme çözmeyi bıraktım şimdilik en yakın zamanda türkçeye başlayıp biraz ilerledikten sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tornado_123Deneme çözmeye 11in başında başladım başlarda 60 civarındaydı şuan 85lere çıkabiliyorum ama daha fazla olmuyor çalışmadan. o yüzden biraz tyt çalışmaya başlayana kadar ara verdim süreyi kullanmayı öğrenerek yapabildiğim maksimum netlere ulaştım şu an.
Konuları bilmeden tabii ki olmaz ama test çözmekle vakit harmacayın diye söylüyorum. Matematik için bile bir test kitabı yeterli, sonra sadece deneme.
-
hocam soru çözümleri nasıl peki endemiğin bazı yayınlar hiç dikkat etmiyor. özellikle zor kitaplarda bu büyük sorun olabiliyor
-
Süreyi toparlamanız en büyük avantaj bence türkçe içinse kısa sürede netlerinizi artırabilirsiniz bilgi gerektiren çok az soru var. Tyt matematik hallolduktan sonra her şey hallolur
ben sıkıntı çekiyorum matematiğe çok zamanım gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: mezun10k
Süreyi toparlamanız en büyük avantaj bence türkçe içinse kısa sürede netlerinizi artırabilirsiniz bilgi gerektiren çok az soru var. Tyt matematik hallolduktan sonra her şey hallolur
ben sıkıntı çekiyorum matematiğe çok zamanım gidiyormatematik benim de öyle hocam ama ben geometrimden çok memnunum 10dk da bitirebiliyorum (genelde geometriniz orta seviyedeyse bile geometriden başlamanızı öneririm net sayısında inanılmaz fark ediyor) o çok öne çıkarıyor beni türkçede de dediğiniz gibi paragraf çözmeyi aksatmazsam başarabilirim sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado_123 -- 29 Haziran 2021; 22:46:34 > -
Geometri doğru düzgün görmedik eksikliği en çok farkedilen derslerden ki oturması da çok zor.Size büyük avantaj sağlar hocam geometriniz.
Umarım kısa sürede istediğimiz netlere ulaşırız.
quote:
Orijinalden alıntı: mezun10k
Geometri doğru düzgün görmedik eksikliği en çok farkedilen derslerden ki oturması da çok zor.Size büyük avantaj sağlar hocam geometriniz.
Umarım kısa sürede istediğimiz netlere ulaşırız.evet hocam o konuda çok haklısınız ben de okuldaki geometriden hiç memnun değildim sanırım genel olarak pek öğretilemiyor liselerde. benim geometrideki avantajım temelim çok iyiydi lisede üzerine çok az şey katarak halledebildim geometrinin ortaokulda öğretilen kısmı çok önemli gerçekten yani ne yazık ki size verebileceğim bir önerim de yok bu yüzden ekstra bir sorunuz olursa özelden yazabilirsiniz bu konuda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tornado_123 -- 29 Haziran 2021; 23:0:32 > -
Hocam dersten sayılmıyor biz önemini farkedene kadar.
Bu sene üçgen dörtgen baştan işleyip bitirdik 1.5 ayda (yüzeyseldi) dediginiz gibi yine işimize yarayan ortaokul bilgilerimizin sağlamlığıydı şuan için geometriden bol tekrar ve bol sorudan başka yapacağımız bir şey yok (birde görmek önemli)
teşekkürler hocam bu arada bende sorunuz olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 29 Haziran 2021; 23:6:13 >
-
Endemik kötü olarak kalmış aklımda. Mobil uygulamaları faciaydı zaten :/
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X