Aşık olduğum kız beni seviyor mu ?
Konuyu özetlemeye çalışıcam.
Aynı bölümde okuyoruz.2 gün önce okulda az buz konuştuk okul sonu kızı sahile götürdüm ama yanında arkadaşı da vardı. 4 saat gezdik cafeye girdik sohbet falan. Yani arkadaşça hoş sohbet ettik 3 kişi. Dün işe gitmistim eve gelince yattım. Onunda dün dersi vardı okulda saat 6 da mesaj attı yurt'a gitmek istemiyorum canım çok sıkılıyor. Ben de geliyim istiyorsan falan hesabı buluştuk 4 saat sohbet ettik tatlıcı da. Tatlı yedik ve sıcak çikolata içtik. Kiz hakkında çoğu şey i öğrendim. Ailesini, karakterini vb. Son 1 saat kala birbirimize soru soralım dedik hem tanımış oluruz hesabı. Okulda en iyi anlastigim ve sevdiğim sensin dedi ama bunu arkadaş anlaminda dedi tabii ki de. Çalıştığı cafe de müşterilerinden birisinden hoşlanmış konuşmuşlar sonra yazmamış adam buna falan. Her soru da sorular ağırlaşıyordu dedim hoslandigin biri var mı okuldan yok dedi. Bana aynısını sordu ben de var dedim. Diyemedim sensin ulan diye. Sonra hayalindeki erkek falan hesabı beni tanımladı sanki saygılı, anlayışlı, anlasabildigim birisi dedi. Ben de karşıdan beklediğim tek şey gözleri dedim. Gözlerine bakinca tüm dertlerimi unutmam lazım, dünyanın en kötü gününü geçirsem de mutlu olmam lazım onun gözlerini görünce dedim. Tabii bunları derken hep gözlerinin içine bakıyorum. 4 saat boyunca da hep gözlerini baktım ve o bazen kaçırdı bazen de gözlerine baktığımı görünce utanıp güldü. Kıza aşığım, çok seviyorum ama bence benden hoşlanmıyor. Fakat karakterimi çok sevdi zaten defalarca söylüyor ama arkadaş olarak kalkmak isteyecek eminim. Wpden sürekli konusuyoruz. Büyük ihtimal ben bir kaç ay sonra dayanamayıp açılırım o da ben seni arkadaş olarak seviyorum ayağına yaticak ve arkadaşlığımız da bitecek.
Sizin önerileriniz nelerdir, çok çıkmazın icindeyim
Sistem geliştirme
Ekran Kartım: GTX 1050 TI
İşlemcim: İ5 6500
Anakartım: z170a Gaming m3
HDD: 300 GB(ESKİ) - 1TB(BU HDD bozuldu 2 ay önce )
PSU: High Power 500W 80+
Ramlerim: DDR4 4x2
Bu sistemi geliştirmek istiyorum. Bütçe şu an da belli değil, bu yaz çalışıcam 3 ay. Ama fiyat performans olarak önerilerde bulunmanızı ve fazla fiyat yükseltmemenizi istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Nasıl beslenmeliyim ?
19 yaşında, 178 boyunda, 75 kilo skinny fat bir vücudum var. Sabah 10'da uyanıp yulaf ezmesi ve sütü bir kasede yiyorum ardından 1 tane muz yiyorum.1 saat geçtikten sonra tabii bu 1 saatte biraz su tuketiyorum spora başlıyorum. Haftalik programim var 30 dakika ile 40 dakika arasında süreyle çalışıyorum. Spor bittikten sonra 2 yumurtalı omlet, tam buğdaylı 2 dilim ekmek yiyor ve çay iciyorum. Yarim saat geçince fıstık, fındık vb gibi şeyler yiyorum çok az bir miktar. Oglen 3 gibi ton balığı, karışık salata ve 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum. Aksama kadar öğlen yaptığım gibi fıstık vb gibi şeyler yiyorum ara ara. Aksamleyin ev yemeği yiyorum genelde çorba, ana yemek kesin olur ekstra olarak makarna ya da pilav da olur. Yemekten sonra çay tabii bu içtiğim çaylar şekersiz, ay çekirdeği yiyorum. Gece yatmadan önce de 1 kase yoğurt yiyorum.
şimdi sorunuma gelelim. Ben 2 haftadır spor yapıyorum. Amacim kilomu koruyup veya biraz kilo alıp kas yapmak. Hamlik ağrılarım gitti, sizce beslenme yetersiz mi yetersiz ise ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 488 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası