Konuyu özetlemeye çalışıcam. Aynı bölümde okuyoruz.2 gün önce okulda az buz konuştuk okul sonu kızı sahile götürdüm ama yanında arkadaşı da vardı. 4 saat gezdik cafeye girdik sohbet falan. Yani arkadaşça hoş sohbet ettik 3 kişi. Dün işe gitmistim eve gelince yattım. Onunda dün dersi vardı okulda saat 6 da mesaj attı yurt'a gitmek istemiyorum canım çok sıkılıyor. Ben de geliyim istiyorsan falan hesabı buluştuk 4 saat sohbet ettik tatlıcı da. Tatlı yedik ve sıcak çikolata içtik. Kiz hakkında çoğu şey i öğrendim. Ailesini, karakterini vb. Son 1 saat kala birbirimize soru soralım dedik hem tanımış oluruz hesabı. Okulda en iyi anlastigim ve sevdiğim sensin dedi ama bunu arkadaş anlaminda dedi tabii ki de. Çalıştığı cafe de müşterilerinden birisinden hoşlanmış konuşmuşlar sonra yazmamış adam buna falan. Her soru da sorular ağırlaşıyordu dedim hoslandigin biri var mı okuldan yok dedi. Bana aynısını sordu ben de var dedim. Diyemedim sensin ulan diye. Sonra hayalindeki erkek falan hesabı beni tanımladı sanki saygılı, anlayışlı, anlasabildigim birisi dedi. Ben de karşıdan beklediğim tek şey gözleri dedim. Gözlerine bakinca tüm dertlerimi unutmam lazım, dünyanın en kötü gününü geçirsem de mutlu olmam lazım onun gözlerini görünce dedim. Tabii bunları derken hep gözlerinin içine bakıyorum. 4 saat boyunca da hep gözlerini baktım ve o bazen kaçırdı bazen de gözlerine baktığımı görünce utanıp güldü. Kıza aşığım, çok seviyorum ama bence benden hoşlanmıyor. Fakat karakterimi çok sevdi zaten defalarca söylüyor ama arkadaş olarak kalkmak isteyecek eminim. Wpden sürekli konusuyoruz. Büyük ihtimal ben bir kaç ay sonra dayanamayıp açılırım o da ben seni arkadaş olarak seviyorum ayağına yaticak ve arkadaşlığımız da bitecek. Sizin önerileriniz nelerdir, çok çıkmazın icindeyim |
Bildirim