19 yaşında, 178 boyunda, 75 kilo skinny fat bir vücudum var. Sabah 10'da uyanıp yulaf ezmesi ve sütü bir kasede yiyorum ardından 1 tane muz yiyorum.1 saat geçtikten sonra tabii bu 1 saatte biraz su tuketiyorum spora başlıyorum. Haftalik programim var 30 dakika ile 40 dakika arasında süreyle çalışıyorum. Spor bittikten sonra 2 yumurtalı omlet, tam buğdaylı 2 dilim ekmek yiyor ve çay iciyorum. Yarim saat geçince fıstık, fındık vb gibi şeyler yiyorum çok az bir miktar. Oglen 3 gibi ton balığı, karışık salata ve 2 dilim tam buğday ekmek yiyorum. Aksama kadar öğlen yaptığım gibi fıstık vb gibi şeyler yiyorum ara ara. Aksamleyin ev yemeği yiyorum genelde çorba, ana yemek kesin olur ekstra olarak makarna ya da pilav da olur. Yemekten sonra çay tabii bu içtiğim çaylar şekersiz, ay çekirdeği yiyorum. Gece yatmadan önce de 1 kase yoğurt yiyorum. şimdi sorunuma gelelim. Ben 2 haftadır spor yapıyorum. Amacim kilomu koruyup veya biraz kilo alıp kas yapmak. Hamlik ağrılarım gitti, sizce beslenme yetersiz mi yetersiz ise ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler. |
Bildirim