Aracımız 2013 model Renault Clio İcon paket 1.2 atmosferik 75 beygirdir. Aracımızı bayan kullanmıştır ve kusursuz temizliktedir. Koltuklarda herhangi bir deforme yoktur. Araca tüp taktırmadık fabrikadan çıktığı gibi muhafaza edilmiştir herhangi bir oynama yoktur.
Tramer Kaydı:
Bagaj kapağında avuç içi kadar lokal boya vardır. Bunun dışında arabada değişen+çizik+hasar kaydı+boya bulunmamaktadır. Dilediğiniz ekspere gösterebilirsiniz.
Aracın özellikleri:
-Hız sabitleyici
-Otomatik katlanır ayna
-7’’ kişiselleştirlebilir ekran
-İcon pakete özel krom ve piano black detaylar
-Yokuş kalkış destek sistemi
-Yağmur ve far sensörü
-Arka park sensörü
-Apple carplay
-Start-Stop
-Anahtarsız çalıştırma ve giriş-çıkış
Fiyat: 123.500₺ (Pazarlık mevcuttur)
Telefondan iletişime geçebilirsiniz fotoğraflarını gönderebilirim (05373926180)
Seat İbiza 1.0 Ecotsi hakkında bilgi !
Arkadaşlar bu araç hakkında bir bilgisi olan daha önce kullanan ve araç hakkında bilgi sahibi olan kişilerin yorumlarını bekliyorum. Şu anda piyasası 150-170 arasında geziyor temizlerinin bu fiyata değer mi otomatik mi alınmalı yoksa manuel mi, dag arızası verir mi, çekişi nasıldır yokuşta bayılma ihtimali var mı ve en önemlisi de otomatiği 115 beygir manueli 95 beygir bu aradaki fark çok önemli mi ? Renault Clio 1.2 atmosferik kullanıcısıyım ve yokuşta çekmediği için uzun yollarda da çok yorduğu için satıp almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
75.000 KM'de 2017 Golf Alınır Mı ?
Araç 2017 model Golf 1.0 TSİ manuel vites arkadaşlar. Sadece sürtmeden dolayı 4500 tl'lik bir trameri var sizce bu araça alınır mı masraf çıkartır mı 90.000'de ağır bakım yapılacak çok fazla masraf çıkar mı sonuçta Volkswagen bu ve 1.0 TSİ motor düşük hacimli olduğu için arıza çıkartır mı bu KM'lerde çok kararsız kaldım.
Hangi iPhone'u almalıyım ?
Şu anda iPhone 6s kullanıyorum ve telefonumu boyutu tasarımı olarak çok seviyorum. Tek sorunu şarjının çok çabuk bitmesi ve artık güncelleme almayacak olması. Bundan dolayı yeni bir telefon arayışına başladım çok büyük telefon sevdalısı değilim boyut olarak 6s'e yakın bir telefon almak istiyorum. Böyle bakınca seçeneklerde kendime iPhone 12 mini'yi buldum fakat internette bu telefon ile ilgili çok fazla batarya yetersizliği şikayeti var. Diğer beğendiğim telefon ise iPhone 11 oldu cidden fiyat/performans açısından çok hoşuma gitti fakat bir telefona 7-8k veripte LCD ekranlı ve gereğinden fazla kalın bir telefon kullanmak istemiyorum. Şarjının hemen bitmesini istemiyorum telefondan oyun oynayan bir insan değilim fakat şu anki telefonum 4 saat sosyal medya bakınca şarjının %80'ini bitiriyor böyle çabuk şarjı biten bir telefon da almak istemiyorum. Lütfen android telefon tavsiyesi vermeyelim iPhone'dan sonra alışabileceğimi düşünmüyorum. Macbook kullandığım için iPhone almak zorundayım. Başka iPhone önerilerine açığım şimdiden teşekkür ederim.
Yeni Opel corsa innovation paket hakkında bilgi
Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. 195.000 tl civarına 2017 model golf 1.0 TSİ comfortline bakıyordum fakat dün 175.000 tl'ye golften donanım olarak kat be kat daha fazla özelliğe sahip olan innovation paket corsalara denk geldim. Bu ara. hakkında pek çok bilgi bulamadım Avrupadan özel seri olarak pandamı döneminde geldiğini biliyorum özellikleri ise cidden çok cezbedici şerit takip, aktif frenleme sistemi, yokuş kalkış, hız sabitleyici, trafik levha okuma ve daha sayamadığım özellikleri var. Golfte ise start stop bile mevcut değil. Evet ikisi aynı segmentlerde araçlar değiller fakat ben sadece yazları 2-3 kez tatil dışında hep şehir içinde araç kullanan birisiyim sizce 20.000 tl para vermek golf için değer mi yoksa hem özelliği daha fazla hemde 2020 model olan çorbayı uygun fiyata almak daha mı mantıklı ? Önerilerinizi bekliyorum. Bu fiyat aralığında başka hatchback araç önerilerine de açığım model yılı eski olmamak şartıyla.
1) 2017 Golf 1.0 TSİ manuel comfortline 110 beygir 200 nm tork
2) 2020 Opel 1.2 TSİ manuel innovation 100 beygir 205 nm tork
Volkswagen Golf 1.0TSİ Vs Renault Clio 2020
Yakın bir zamanda aracımı satıp 200.000 TL bandında bir araç almak istiyorum. Aklımda iki araç var bunlardan ilki 2020 model sıfır Renault Clio İcon 1.0 Tce X-Tronic diğerkisi ise 2017-2018 model Volkswagen Golf 1.0 TSİ comfortline manuel. İkisi arasında kararsız kalma sebebim golfün 30.000-40.000 kmde olması renaultun ise sıfır olması. 1.0 motor araçlarla ilgili gitmediğine dair çekmediğine dair bazı söylentiler var. Şu andaki aracım 2013 Renault Clio icon 1.2 atmosferik 75 beygir. Bu yüzden iki aracın da benim aracımdan performanslı ve bana yeteceğini düşünüyorum genellikle şehir içi kullanıyorum yılda 4-5 kez uzun yol yapıyorumdur. Artıları ve eksileri ile hangi aracın daha mantıklı olduğunu açıklayabilecek arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar dilerim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.527 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası