Şimdi Ara

75.000 KM'de 2017 Golf Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 2017 model Golf 1.0 TSİ manuel vites arkadaşlar. Sadece sürtmeden dolayı 4500 tl'lik bir trameri var sizce bu araça alınır mı masraf çıkartır mı 90.000'de ağır bakım yapılacak çok fazla masraf çıkar mı sonuçta Volkswagen bu ve 1.0 TSİ motor düşük hacimli olduğu için arıza çıkartır mı bu KM'lerde çok kararsız kaldım.

• daha ne kadar düşük olacak? görende sanki 300 bini devirmiş sanar. daha araç 100 bine gelmemiş. temiz kullanıldıgı sürece sıkıntı olmaz.

yıllığa vurduğun zaman 3 yılda 75000 km yıllık 25000 km yapar. günlük ortalama 70 km kullanılmış bir araç, yani son derece normal.

• Kaç paraya alacağına bağlı

• Fiyat olarak ne isteniyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km konusunda bu kadar takıntılı olursak, birileri de km yi geri çeker işte.
    ( Tabiki de yanlış bir şey bu)
    Ama bu kadar da km ye takilmamak lazım. Bakım ve temizlik daha önemli
  • Fiyat olarak 180.000 TL isteniyor fakat pazarlık ile 175.000'e alınabilir. Bu fiyata göre sizce uygun mu araç temiz içinde bir deforme falan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatif olarak yakın km değerinde olan 2015-16 model 1.4tsi 125hp - manuel vites olanlarada bakılabilir. yüklü kullanimda yokuş vs. çıkarken hacim farkediyor motorda, birde vag grubunda 1.4-1.5tsi motorlar daha rafine motorlar ve 4 silindirden dolayı titreşim ve ses olayı daha az oluyor. 1.0'lar 3 silindir motor.

ilave olarak yanılmıyorsam 1.0'lar arkada torsiyon süspansiyon sistemi varken bahsettiğim 1.4'lerde arkalar bağımsız olarak geliyor. bağımsız süspansiyon konfor ve yol tutuş için daha avantajlı durumdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 14 Mart 2021; 22:16:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maddi durum el veriyorsa 2021 modeli 195 bin. 0 km garantili araba.

• Bayileri arayın üzerine sadece 3 5 koyarak Kia Cee'd manuel alırsınız 1.0 turbo paketli SIFIR

180 bine 4 yaşında, ağır bakımları gelmiş, garantisi bitmiş olan bir araca bu paraları istemek ve üzerine vermeye razı olmak ilginç. Bekleyin zaten satamayip tıpış tıpış indirecek fiyatı

• 195.000 TL'ye sıfırı var mı ben bulamadım emin misiniz ? Ağır bakımları gelmiş bir araç fakat 180.000 isteniyor şu anlık da bir düşüş göremedim hatta 30-40.000 km'de olanlarına şu anda 200-210 bin TL civarında para isteniyor.

• 90binde tsi motor golf'ün ağır bakımı yok. Normal sıvı bakımı yaptırılır. En son 60binde buji değiştirmiş olması lazım ekstra
  • Alınır sakın egea Rio tarzi araçlara bakmayın direk alın bence gayet iyi tercih olur

• Ben olsam sifir alirim dusunmem bile

• hocam aracın donanımı nedir ? comfortline highline? onu da söylersen söylediğin fiyat iyi mi kötü mü ona göre değerlendirilir. Ama çok boş demezsen arkadaşların dediği gibi golf 8 baz impression donanım 190 küsürlerde. Onu da es geçme.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

alternatif olarak yakın km değerinde olan 2015-16 model 1.4tsi 125hp - manuel vites olanlarada bakılabilir. yüklü kullanimda yokuş vs. çıkarken hacim farkediyor motorda, birde vag grubunda 1.4-1.5tsi motorlar daha rafine motorlar ve 4 silindirden dolayı titreşim ve ses olayı daha az oluyor. 1.0'lar 3 silindir motor.

ilave olarak yanılmıyorsam 1.0'lar arkada torsiyon süspansiyon sistemi varken bahsettiğim 1.4'lerde arkalar bağımsız olarak geliyor. bağımsız süspansiyon konfor ve yol tutuş için daha avantajlı durumdadır.
    Doğru. Yalnız tam anlamıyla düzeltmeme müsade edin.

Golf 7.5 ları bilmemekle beraber golf 7lerde;

1.2 tsi 110
    1.6 tdi 110
    Arkalar torsiyonken

1.4 tsi 122,125 ve 140,150 beygirlikleri kısaca 1.4 tsiların tümü
    Arkalar bağımsız süspansiyon

Golf 7.5 larda hepsini bağımsız olarak güncellediler mi bilmiyorum

• golf özelinde konuşuyorum. bu fiyatlarda sıfır almaya çalışırdım.

• Arkadaşım,

Benim kendi aracımda şu an ilanda 180 verdiler defalarca satmadım. 175e verirse kesin al, bence 180 e bile alınır.

2017 Eylül ayında 0 km olarak Altur otodan bu aracı aldım. Her bindiğimde iyi ki almışım diyorum. Bana sen neden satıyorsun diyecek olursan Seat Ateca alacağım için satıyorum. Eşim manuel araç sürebilse satmaz ona verirdim. Yani özetle gönül rahatlığı ile al bin derim. Kafana takılan bir şey olursa sorabilirsin.

• Aracın paketini soranlar olmuş 1.0 TSİ 2017 model Golf 7.5 Comfortline paket ekstra bir donanım yok normal comfortline.Yeni kasa impression alın demiş arkadaşlar fakat o donanım bana çok boş geliyor maalesef. Fiyat olarak da seçeneklerimin üstünde 175.000 TL'ye ya 2018 model Seat İbiza otomatik vites alacağım 30-40.000 kmlerde ya da bu golfü alacağım. Bu arada aracın sağ tarafında sürtmeden kaynaklı sağ ön ve arka çamurluk ve iki kapı boyalı 4500 tl de hasar kaydı çıkıyormuş. Bu bir sorun yaratır mı araçta ?

• Keiichi Tsuchiya kullanıcısına yanıt
    hangi bayide var bir yardımcı olsanız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selcukdabis S kullanıcısına yanıt
    Ibiza alacaksanız 2020 bakın güzel km kupon araçlarlar var özelliklerde dijital klima

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.