Tercih Sihirbazı
Tercih sihirbazında Üniversitelerin doluluk-statü kısımları doldu olarak gözüküyor,hep mi böyleydi yoksa yeni mi bu şekilde oldu tercih sonuçlarıyla ilgisi olabilir mi ?
Yarın gelir mi ?
DGS’de açıklanmış yerleştirme sonuçlarının yarın gelme olasılığı var mı sizce ?
Nereye yerleşirim ?
30k sıralamam var. Böyle bir liste yapsam nereye yerleşme olasılığım daha yüksek ? Listede yanlış eksik gördüğünüz yerler varsa belirtirseniz sevinirim.
30k Hukuk ?
Erzurum Atatürk 2020de 25k ile malatya inönü 2020de 23k bolu geçen sene 35k tekirdağ 2020de 29k süleyman demirel 2020de 21k trabzon 2020de 25k ile kapatmış gelme olasılıkları düşük mü sizce ?
30k yazılabilecek hukuk fakülteleri ?
Evet soru başlıkta özellikle ea’cı arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Çok kararsızım yardım
Sayısal 55k geldi eşit ağırlık 30k. Sayısaldan gelen bilgisayarlar onsekiz mart ,ondokuz mayıs,çukurova vs vs böyle uzuyor. Hukukta da keza aynı üniversiteler geliyor. Hangisini seçmek daha mantıklı ?
Kılavuz hk.
Kılavuzda nelere dikkat etmemiz lazım ? Başarı sıralaması mı puan mı ? Ayrıca tercih yaparken ne kadar sapma payı bırakmalıyız ? Aydınlatacak biri varsa çok sevinirim.
Sayısal 55k- Eşit ağırlık 30k
bu sıralamalara ne yazabilirim ayrı ayrı ve hangi yıla bakmalıyım sıralamalar için yardımcı olur musunuz
Sonuçlar hk.
Arkadaşlar, ben sonuçlar açıklanmadan 2019’dan biraz kötü gelecek demiştim. Ancak sonuçlar açıklandığında gördük ki 2020 gibi geldi. Burada bayağı uzun uzun tartıştım herkesle. Kalbini kırdığım üzdüğüm kim varsa şimdiden kusura bakmasın. İnşallah sonuçlar istediğiniz gibidir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
8 Temmuz Direnişi.
8 Temmuz’da kendini feda edenler asla unutulmayacaktır o7
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 132
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.621 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 71 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet