Şimdi Ara

30k Hukuk ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erzurum Atatürk 2020de 25k ile malatya inönü 2020de 23k bolu geçen sene 35k tekirdağ 2020de 29k süleyman demirel 2020de 21k trabzon 2020de 25k ile kapatmış gelme olasılıkları düşük mü sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsi olabilir istek listene göre yazmanı tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam 20k altına kadar ineyim mi yoksa abartı mı olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UmutKpln U kullanıcısına yanıt
    İnmenizi öneririm. Bu yıl Hukuk tam muamma, 2020 ile 2021 arasında 30-40K oynayan yerler var. Ters bir sürpriz olabilir.

Tercihlerinizde 2020 sıralamalarını da dikkate alın, çok geniş aralıktan tercih yapın. İyi gelirse sevinirsiniz, kötü gelirse de açıkta kalmazaınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fato65 -- 27 Temmuz 2022; 13:11:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fato65 F kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam çok sağolun

• ytu econ tavsiye ederim

• kanka sayda 55k yapmışsın galiba say 55k varken tm 30kyla tercih yapma çok pişman olursun ben söyleyeyim taşrada hukuk okuyacağına say 55kya çok daha iyi bölümler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk Fakültesi Kazanmak?
    3 yıl önce açıldı
    tm 10k mezuna kalmak
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt

Bilgisayar istiyordum hocam genelde türkçe bölümler geliyor . Diğer mühendisliklere de benim ilgim yok maalesef. Ayrıca gerçekleştirmek istediğim şeyler için hukuk bana daha uygun bir bölüm gibi.

hocam ülkede inanılmaz bir hukuk mezunu enflasyonu var taşra hukuktan iyi bir şeyler yapabilmek türkçe bilgisayar mühendisliğine göre çok daha zor say 55k yapan biri sınava tmden hazırlansa en kötü ihtimalle 5k yapar diyorum ben tm 30kdan tercih yapmak biraz kendine yazık etmek gibi olur bence siz bilirsiniz tabii

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt
    Hocam hukuk okursam öyle boş beleş yatarak geçen tiplerden olmayacağım bir kere. Hukukçu enflasyonu olduğu doğru ama boş hukukçu da aşırı fazla bu da bir gerçek. Amacım zaten Hakim veya savcı olmak. Olmazsa da zaten kendimi geliştirdiğimden avukat olarak da problem yaşayacağımı düşünmüyorum. Staj yapacağım yer de hazır.

• Hocam 2020 ye göre 25-27 k civarı alan bir yer gelir diye düşünüyorum yine de arkadaşların dediği gibi geniş bir skala ile yaz , gazi hukuk 4. Sınıf öğrencisi olarak da aslına bakarsan hukuk yazma derim acı da olsa 4 sene sonra bana hak vereceksin :(

• En üstten başlayarak yaz, gelirse gelir gelmezse mezun

• Hocam mezundum zaten mezuna kalma şansım yok :( gelmeme ihtimali var mı gerçekten 2020ye göre bile geliyor aslında

Gelir, can sıkmayın başarılar

• Umarım hocam çok korkuyorum açıkta kalırsam gerçekten psikolojim bozulur bir sene daha kaldıramam çünkü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.