Şimdi Ara

Yarın gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DGS’de açıklanmış yerleştirme sonuçlarının yarın gelme olasılığı var mı sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın DSG'nin çift kavramalı olanı aciklanacakmis hocam gelmez bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    her şey alınır ama dsg'li araç alınmaz hocam.

• Bence de hocam. En güzeli g-tronic merconun kullandığı.

merso hayallerde kaldı hocam. gerçekler maalesef ford fiesta powershift. yol tutuşu iyi en azından arabanın.

• Yani ben aslında Leon Frciyim ama temizleri bile 500-600 olmuş bu ne ya. Valla araba falan alınmaz bu devirde.

vallahi hocam ya. dedim üniversitesiye başlıyoruz bi araba çeksek altımıza fena olmaz piyasa perişan olmuş haberimiz yok. peugeot 206 2004 modeli herif 150 bin liradan satıyor. şimdiye hurda olması gereken arabanın bile piyasası var. bakalım ötv muhabbeti seçim falan derken düşer diye bekliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Size gelir demiştim!
    19 yıl önce açıldı
    Gider Mi?
    12 yıl önce açıldı
    Kaç gelir
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanmam. Valla ben TOGG'u bekliyorum 5-6 yıl sonra umarım alınabilecek seviyede olur da alırız valla. Yedek parça veya başka sıkıntı çıkmazsa umarım.

Not: Malum partili değilim sadece ÖTV muafiyeti vardı diye biliyorum TOGG'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 11 Ağustos 2022; 11:39:18 >
    hocam togg güzel arabaya benziyor şaka yok fakat ne kadar makul bir fiyata çıkar meçhul. bir de togg kullanmak için 5-6 sene beklemem ben herhalde ya. şöyle ayağımı yerden kesecek güzel bir hatchback alsam çok güzel olacak da. bir de ötv muafiyeti yok hocam ama daha düşük ötv'ye tabi tutuluyor diğer elektrikli araçlarla beraber. ortalama 700k'dan falan çıkar yine bize hayal olur.

• yatırım yapın arkadaşlar araba kadar masraflı bir şey yok slx binin gerçi o da 100k aşşağı yok  

• Umarım o fiyatlardan çıkar. Mezun olunca falan kredi çekilip alınabilir btw.

• whatknows kullanıcısına yanıt
    hakikaten hocam araba çok sıkıntı bir şey. alıcan şimdi 15 senelik araba sanayiden çıkamayacaksın zaten sanayiye vereceğin paraya sıfır araba alırsın. daha benzin-mazot fiyatlarına girmedim bile. bakalım seneye belki bir şeyler değişir ama şu an büyük ahmaklık araba almak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.