Asus Fonepad K012_2 Hardbrick Oldu
Arkadaşlar Elimde Asus Fonepad K012_2 tablet var tablet harbrick oldu xFSTK-Downloader ile çözmeye çalışıyorum ama nasıl yapcam bilmiyorum lütfen yardım edin xfstk dosyalarını bulamıyorum
Ağ Hatası Kesildi
arkadaşlar ben türk telekom internet kullanıcısıyım elimde fiberin modemi var sıkıntım pc deyken bişey indirirken her seferinde ağ hatası kesildi alıyorum çözümlerimi denedim mesela pc yi formatladım kendi sitesinden wireless kartınıda güncelledim başka wireless kartı taktım ama gene aynı sorun müşteri hizmetlerini aradığımda sadece modemi yeniden başlatıyorlar ve gene de düzelmiyor sürekli olarak bu sorunu yaşıyorum şimdiden yardımlarınız için sağol
not: modem değişikliği denettik ama gelmiyorlar
Ssd önerimi 128 gb lik olsun
|
pcye format aterken bıos çok kasıyor
arkadaşlar pc ye format atarken bıos çok bekliyor yardımlarınız için şimdiden tşk
wlan driver
arkadaşlar wlan driverlerimi bulabilecek biri varmı program kullanmak istemiyorum sadece exe veya aygıt yöneticisinden yüklenebilir olsundonanım kimliği ve adını adı
USB\VID_148F&PID_3070&REV_0101
USB\VID_148F&PID_3070
TL-WN7200ND
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
bide lütfen en son sürüm olursa daha iyi olur
s3 I9300 pc görmüyor
arkadaşlar herkeze öncelikkle okudunuz için teşekkür ediyorum bende s3 var ama bilgisaya bağladığımda usb aygıtı tanınmadı hatası alıyorum driverlerde kurulu odinde görmedi evdeki tüm kabloları denedim gene görmedi şimdiden cevaplarınız için çok sağol
HTC Desire HD root atma
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 61
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.425 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware